2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست
😞😞😞😞😞😞 اره میدونم تقصیر  خودمه  ولی حال وحوصله ندارم🤧

قضیه را کش نده و دیگه هم به روی شوهرت نیار. مردا دوست ندارند دنبال یک قضیه ای را بگیرند این جوری شوخی شوخی دعوا میشه! اگر جای من بودی که وقت و بی وقت هم از شهرستان برات مهمون میومد چیکار می کردی پس؟

[QUOTE=47795881]    طوری نیست عزیزم دیگه کاریه که شده ازالتن به بعد سعی کن آخرشب تاقبل ازا ...

خب بگه بابا بی خیال اعتمادبه نفست کو دختر پاشو پاشو خونه روبکن دسته گل تا شوهرت بیادببیینه شماچقدر خانمی شرمنده شه

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب بگه بابا بی خیال اعتمادبه نفست کو دختر پاشو پاشو خونه روبکن دسته گل تا شوهرت بیادببیینه شماچقدر خ ...

تازه بچه ها نمیتونن جزییات روزیا توضیح بدن اونا که مثه آدم بزرگافکرنمیکنن

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
واقعا با خودت لج می کنی، همسر من هم به تمیزی خونه خیلی حساسه البته خودش هم کمک می کنه! خیلی وقتها هم ...

خیلی خوبه یکی کمک دست ادم باشه

منم هرچی ب شوهرم میگم یکیو بگیر دو روز درهفته بیاد اصلا یه روز میگه خودت میخوای چیکار کنی🙈

منم ک کولاک کردم واسش🤢

تازه بچه ها نمیتونن جزییات روزیا توضیح بدن اونا که مثه آدم بزرگافکرنمیکنن

اخه این خیلی باهوشه اصلا بااین بچه هایی ک دیدم فرق میکنه 

هشت سالشه ولی یه جوری حرف میزنه ادم فک میکنه یه مرد گنده اس،ببین جوری رفته گفته ک خواهرشوهرم یه زنگ ب شوهرم نزده یه کلمه بگه دستت دردنکنه بچه منو نگه داشتی😑😣😑😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣😣

تازه فک کنم تلبکارشم هستت🙈

ولییییی رفتمممم🙍🙍🙍🙍🙍🙍

تو افق محو شدم واقعا مونده بودم چیبگم  تازه یبارم داشتم میرقصیدم برگشتم دیدم داره نگام میکنه&n ...

چه ترسناک.مادرشوهرآدم کلیدخوته رو داشته باشه.اگه یه وقت خواستی تو خوته راحت بگردی چی؟نباید کلید خونتو کسی جز شوهرت داشته باشه.

چه ترسناک.مادرشوهرآدم کلیدخوته رو داشته باشه.اگه یه وقت خواستی تو خوته راحت بگردی چی؟نباید کلید خونت ...

خودش باید درک داشته باشه یسالی ک پیششون بودیم مث چی درو باز میکرد میومد تو از خواب بیدارمون کنه 

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ

پاشو دختر خوب برو وسایلتو بریز بیرون خونه تکونی کن واسه روحیه خودتم خوبه بعدم زنگ بزن مادرشوهرت حالشو بپرس گفت چیکار میکنی بگو خونه ها رو به هم ریختم چن روزه هلاکم باور میکنن باید یاد داشته باشی چه جوری جمعش کنی

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش

من خدایی همیشه خونم تمیز بوده ولی ی بار برای شسته بودم لباس زیرامو رو مبل نزدیک بخاری پهن کرده بودم خودمم رفته بودم خونه مامانم وقتی اومدم دیدم جلو تلویزیون دوتا متکا هست از شوهرم پرسیدم گفت مثل اینکه باباش میخواسته اخبار گوش کنه پایین نذاشتن فرستادنش بالا😨😨😨😨😨جاتون خالی با شوهر بیچارم ی قشقرقی به پا کردم بعدم کلیدو گرفتم ازشون ولی خیلی خجالت کشیدم😕😕

خداوندا عاشقان را جان تو و جانان تو باش
پاشو دختر خوب برو وسایلتو بریز بیرون خونه تکونی کن واسه روحیه خودتم خوبه بعدم زنگ بزن مادرشوهرت حالش ...

بگم خونه تکونی نمیگن خونه تکونی چه وقته

تازه بدتر شک نمیکنن

بگم چندروز خونه نبودم خونه مامانم بودم شوهرم یعنی خونه رواینجوری کرده بهترنیست؟😞

من خدایی همیشه خونم تمیز بوده ولی ی بار برای شسته بودم لباس زیرامو رو مبل نزدیک بخاری پهن کرده بودم ...

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

حالا پدر شوهرت دیگه نمیره همه جاروپرکنه

بعدم شسته بودی گذذاشتی خشک بشه اشکالش چیه🙎🙍