2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست
یه بارم تو خونه ما بمب افتاده بود رفتم دستشویی اومدم دیدم مادرشوهرم نشسته رو مبل داره با تاسف نگام م ...

😂😂😂😂😂😂

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه به همه گفته میتونی اینجوری مشکلتو حل کنی بگو میخوام تغییر دکوراسیون بدم و به اصطلاح یه خونه تکان ...

ظرف نشسته ها اااااااااا حتما میخواستم بااونام تغییردکوراسیون بدم😞

الان خودم میرم تو اشپزخونه فرار میکنم میام تواتاق 

🙈اقاااا😭

ظرف نشسته ها اااااااااا حتما میخواستم بااونام تغییردکوراسیون بدم😞 الان خودم میرم تو اشپزخونه ...

بروهمه کاراتوانجام بده ظرفای اصافی راهم بزارسرجاش به خودتم قول بده دیگه ازکابینت ظرف درنیاری 

خدایابابت داده ونداده ات شکر
بروهمه کاراتوانجام بده ظرفای اصافی راهم بزارسرجاش به خودتم قول بده دیگه ازکابینت ظرف درنیاری 

یعنی الان لج کردم گفتم دیگه هیچ کار نمیکنم اصن

هرجور میخواد بشه بشه😣

حالا باکی لج کردم خودمم نمیدونم😐

ظرف نشسته ها اااااااااا حتما میخواستم بااونام تغییردکوراسیون بدم😞 الان خودم میرم تو اشپزخونه ...

طوری نیست عزیزم دیگه کاریه که شده ازالتن به بعد سعی کن آخرشب تاقبل ازاینکه بخابی خونه ات روتمیزکنی  

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
یعنی الان لج کردم گفتم دیگه هیچ کار نمیکنم اصن هرجور میخواد بشه بشه😣 حالا باکی لج کردم خودمم نمید ...

واقعا با خودت لج می کنی، همسر من هم به تمیزی خونه خیلی حساسه البته خودش هم کمک می کنه! خیلی وقتها هم عصبانی شده، الان که با بچه کوچک مدام باید جمع کنم تازه وقتی خونه هستم مدام باید به پسرم برسم. حالا خداروشکر از وقتی پرستار گرفتم براش، یک مقدار از کارهای خونه را هم سر و سامون می ده و غذا می پزه!

واقعا با خودت لج می کنی، همسر من هم به تمیزی خونه خیلی حساسه البته خودش هم کمک می کنه! خیلی وقتها هم ...

پرستار بچه  

[QUOTE=47795881]    طوری نیست عزیزم دیگه کاریه که شده ازالتن به بعد سعی کن آخرشب تاقبل ازاینکه بخابی خونه ...[/QUOTچشمم😢

کاش یه چیز جادویی بود میزدم تو سرش همه چیز یادش میرفت😐

ولی چ فایده همه رو گفته دیگه😑