2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست
آره بابا فقط  بعضی وسایل شخصی ات زمین نباشه بقیه مهم نیست مردم همیشه حرف واسه گفتن دارند . کاش ...

واااای گفت وسایل شخصییی😭سوتین وشورتم ک از رو بند اپارتمانی برداشته بودم رومبل افتاده بووود😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره راست ميگن همش ازجاريش تعريف كن خخخخخ

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
توهم بگو جاریتونم ماشاالله خیلی گله ودوست داشتنیه حقشه همچین عروسی واقعا 😂😂😂،،،،میره تو افق مادرش ...

لامصصصب کاش باز بگه اینجوری جوابشو بدم :))

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
واااای گفت وسایل شخصییی😭سوتین وشورتم ک از رو بند اپارتمانی برداشته بودم رومبل افتاده بووود😭

آياميدانستيدبانگاه كردن به دست زن هاميتوانيد ازاحساسات آنهامطلع شويد؟!به عنوان مثال:اگردمپايي دستشون بودعصبانين      
بگو اخه جاریتم ماشالا خانومه ها عروسشم بخودش رفته😂 دیگه محاله تکرار کنه

دارم به این نتیجه میرسم چقد بی زبون و خنگم تاحالا نتونسم جوابشو بدم :/

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
یه روزشو ک کامل نبودم خونهه مامانم بودم بعدشم ازدانشگاه میومدم حال نداشتم😭😢😢😢

منم خیلی وقتا پیش میاد ک نمیتونم خونه رو کامل مرتب کنم ولی حداقل ظاهرسازی میکنم

یعنی اگر گردگیری و جارو برقی انچنانی هم وقت نکنم ک انجام بدم حداقل جمع و جور میکنم که اگر کسی اومد دیگه ابروریزی نباشه  

موریانه ها حرامتان این تن که میخورید پر از حسرت های شیرین بود   
منو نزنید ولی اول فکر کردم یه وقت شوهرت بهت خیانت کرده 

منم دقیقن 

راز رسیدن فقط همین بود کافی است انار دلت ترک بخورد ...خواهشن منو وقتی انار دلتون شکست دعا کنید که زودتر ازدواج کنم   ممنون   

منم یه بار مادر شوهرم اومده بود خونمون سوتین شورت لباس خواب پدبهداشتی و ک ن م و همه ریخته بودم وسط حال   واقعا یادم نمیاد چرا؟ هیچی دیگه 2 دیقه نشست رفت

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
نههه🤧🙈🙈🙈🙈🙈 تازه لج کردم گفتم اصلا دیگه تمیز نمیکنم🙈

حالا اگه بچه داشتی راحت بودی صب تا شب میخوابیدی میگفتی من میخام خونم تمیز باشه ولی بچه ها نمیذارن :/

یه بار تو دوران امتحاناتم سرما خوردم بد جوری ینی اصلاحالم داغون داغون بود بعد هی تند تند میرفتم دوش ...

دیگه همینجوری موند بعد فرداش داداشم زنگ زد بهم گفت باتری گوشی قبلیم تو اتاقت گذاشتم الان لازم دارم اارش میاد بیاره دوستش

بعد منم گفتم خو خلاصه نشستم به جمع کردن لباسها با خودمم میگفتم خوب شد داداشم قبلش زنگ زدداشتم هنوز تا میکردم که زنگ و زدن و دوست داداشم اومد

منم در یک حرکت انتحاری همرو گذاشتم بالای کمد خلاصه دوست داداشم اومدو بعد حال و احوال گفت اگه اجازه بدین مهرداد گفته بالای کمد گذاشته ینی تا من بخوام چیزی بگم دستش بردبالای  کمد ودر کمال ناباوری لباس زیر منو برداشت  

ینی مردم و زنده شدم تا رفت 

بعد از اونم هر وقت منو میدید اصلا نگاه نمیکرد یه پسر مثبتی هم هست   

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه