2777
2789
عنوان

گریهههه گریهههه گریههههه😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1322 بازدید | 142 پست

نباید به شوهرت میگفتی خونه اینطوری بود چرا آوردیش, خودت پذیرفتی که خونه نامرتب بوده و من کم گذاشته بودم. یه کم از همسرت بخواه که توی کارای خونه کمکت کنه وقتی دانشگاه میری. 

شما چه مقطعی هستی؟ اگه رشته ت طوری نباشه که کار عملی داشته باشی الان که فصل امتحانات نیست که خیلی سرت شلوغ باشه.

خدایا شکرت شکرت شکرت.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درکت میکنم منم یه بار خونم نامرتب بود زن داداشم اومد خونمون حالا اونم خیلی تمیز و باسلیقه س منم اون روز تازه ازسرکار اومده بودم یه عالمه خرید کرده بودم همه رو اوپن آشپزخونه لباسامو که عوض کرده بودم جمع نکرده بودم الانم که میبینمش خجالت میکشم درحالی که خودم خیلی خونم تمیزه همیشه اون روز برعکس بود

کوچولوی عزیز من الهی مامان فدات بشه تو که میدونی من هر روز و هر شب به اومدنت به وجود داشتنت فکر میکنم تو که میدونی لبای من فقط با اومدن تو خندون میشه خودت برو پیش خدا بهش بگو که بیای و دنیای مامانت بشی (برا همه منتظرا دعا کنید دامنشون سبز بشه)

ببین همه ادما تو دنیا شده روزایی که تو خونشون بمب ترکیده یه روز کار داری یه روز خسته ای یه روز حالش نیست تاااااااااااااااازه مهمون سر زده هم که اومده پس از این بابت نگران نباش بحث دیگه اینکه اون خونه خونه شوهرت هم هست نباید بهش بگی فلانی رو بیار اونو نیار یا چرا بدون اجازه کسی رو اوردی خونه ادم بهش بر میخوره

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
همین که خونه نبودی و اومده،اون باید شرمنده باشه زن خونه نیست نباید مهمون بدون.هماهنگی بیاد،تازه خونه ...

اخه اون بیچارم یعنی شوهرم تقصیر نداشته اون زنگ زده باباش نیست بچه منو ببر خونتون

😱😱😱😱😱 کلید خونتونو چرا دادین بهش ، یعنی چی این کار

نمیدونم والا تازه خونه خریده بودیم از شوهرم کلید خواست اونم بهش داد

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ

خب همیشه باید خونت تمیز باشه ...مامانم میگ تا تمیز نکردی خونتو هیچ کار دیگه ای نکن حتی استراحت ...چون مهمون یهویی میاد و ابروت میره ...و تو هزار بارم بگی دفه اوله اینجوریه باور نمیکنن

هر چه تبر زدی مرا ... زخم نشد...  جوانه شد.
تعریف کن

یه بار تو دوران امتحاناتم سرما خوردم بد جوری ینی اصلاحالم داغون داغون بود بعد هی تند تند میرفتم دوش اب گرم میگرفتم  استخون دردم کمتر شه دیگه خلاصه یه عالمه لباس کثیف داشتم مامانم همرو شست اورد گذاشت رو تختم    گفت اینارو تا کن بزار تو کمد خلاصه منم هی این دم این دم کردم

ادم باید یاد بگیره هرچی هست واسه خودش باشه فقط   اینجوری دیگه حرفی واسه گفتن نمی مونه  
مادر شوهر من پیش شوهرم میگه عروس جاریم انقد فرررضه انقد تمیزه انقد خوب میرقصه :/

توهم بگو جاریتونم ماشاالله خیلی گله ودوست داشتنیه حقشه همچین عروسی واقعا 😂😂😂،،،،میره تو افق مادرشوهرت

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
دوبارکه سرزده میاد جیغ بنفش بکش بگوترسیدم پرده گوشش پاره بشه که ازدفعه بعدی ده بار آیفون روبزنه که ا ...

اونموقه باید با برانکارد ببرنم سمت افق

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ
بره مگه حرف مردم انقدبرات مهمه

آره بابا فقط  بعضی وسایل شخصی ات زمین نباشه بقیه مهم نیست مردم همیشه حرف واسه گفتن دارند . کاش شوهرت را حساس نمیکردی بزار عادت کنه که تو دانشجویی و نمی تونی زیاد به خونه برسی و باید کمک ات کنه

خدایا شکرت

مثلا بهش بگو کاش یکم جمع می کردی خونه رو ابرومون رفت از الان به بعد بیا کمتر بریزیم یا کمک کنیم خوه مرتب باشه یهو مهمون میاد زشته

با کی میجنگی عزیزم ،من ببازم‌تو نبردی !
نباید به شوهرت میگفتی خونه اینطوری بود چرا آوردیش, خودت پذیرفتی که خونه نامرتب بوده و من کم گذاشته ب ...

ترم چهارم اره کار اونجوری دانشگاه نداشتم فقط وقتی  می اومدم حال نداشتم پاشم جمععو وجورکنم😿