2777
2789
عنوان

اهم اهم یلحظه

411 بازدید | 61 پست

یه هدیه ی خاص واسه عروسیِ یه دوست صمیمی .. چی خوبه بنظرتون :(

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه انگشتر تک نگین خوشگل

یا یه پلاک طلا از اسم خودش

بستگی به هزینت داره... 

مورِه میبینی که شر و با صفایُم؟بچِه محله امام رضایُم.  زلزلیُم،حادثِیُم،بلایُم !!! بِچِه محله امام رضایُم

خب باید ببینی دوستت چی دوست داره

مثلا من دلم میخواد به عنوان هدیه یه کاسکو بدن بهم 😍

هدیه ی خاص از نظر من اینه 🤗🤗

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤

من دوست صمیمیم،گردنبندداد بهم اسم خودمه یه قلب اویزونه بهش اول اسم خودش توشه بااینکه گردنبند اسم بدم میاد ولی عاشق اینم ، میتونی عکس ا اول دوستیتون تا عروسیشوالبوم کنی 🌷🐀

هيچ چيز به اندازه خرافات براي حكم راني بر توده سودمند نيست.
من دوست صمیمیم،گردنبندداد بهم اسم خودمه یه قلب اویزونه بهش اول اسم خودش توشه بااینکه گردنبند اسم بدم ...

اینو میشه به مَردم داد؟

طرف دوستِ شوهرمه

اگه تو روزایِ سخت کنارمون نیستین لطفا تو لحظه های شادیمون بیاین یه موز وردارین و برین シ