2777
2789
عنوان

تاپیک بی پولا

135 بازدید | 19 پست

نمیتونم بیرون خونه کار کنم کار تو خونه هم محدودیت زمانی دارم و هیچ هنریم ندارم😂💔خیلییی بی پولم 🤫😂

واسه کار چه پیشنهادی دارین؟؟ که ازش واقعاا بشع پول دراورد حتی اگ ماهی سه تومن باشه عیبی نداره:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سرکار میزم ولی باز بی پولم . پیشنهادم اینه بیکار بی پول بهتره تا مثل من هم کار کنی هم بی پول باشی

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این

خیلی گشتم نبود

عی بابا چیکار کنیم الان به نظرت ادمینی یا پشتیبانی هم الکیه؟ ازم ۱۶۰ تومن خاستن ولی حقیقتش ۱۶۰ رو اگه بدم و کلاه. بردار باشن واقعا دیگه پولی ندارم حتی بسته نت بزنم🥴😕

سرکار میزم ولی باز بی پولم . پیشنهادم اینه بیکار بی پول بهتره تا مثل من هم کار کنی هم بی پول باشی

کارت چیه درامدت چقدره؟ با گوشی باشه بهتره حساب کردم بیرون بخام کار کنم شیش ساعت هر شیفته همش دو و نیم میدن پول رفت و آمدم بیشتر میشه ارزش نداره💔

کارت چیه درامدت چقدره؟ با گوشی باشه بهتره حساب کردم بیرون بخام کار کنم شیش ساعت هر شیفته همش دو و نی ...

کار من خیاطی تولیدی کار میکنم ۷ صبح سرکارم تا ۶ عصر حقوق خیلی کم میدن شهر ما ۸ تومن میگیرم.  والا هم کار میکنم هم بی پولم بجه هم نداریم.  الانم صابخونه  ۵۰ تومن کشیده رو پول میش و رو گرابه هم یهو ۴ تومن کشیده  بدبختی پشت بدبختی

نمیدونم یه سال یا ۱۰ ساله یاشاید ۶۰ سال یا... دیگ اثری از من نیس. من همراه با همه درد ها رنج ها عذاب ها  حسرت ها آرزو ها  و کمی خوشی خاک شدم اثری از من نیس همه فراموشم کردن منی ک ناخواسته دنیا اومدم ب اجبار زندگی کردم و در انتظار مرگ نشستم ی جایی دیگ زورم ب زندگی نرسید تسلیم شدم دیدم ۳۰ سالم شد غمگین تر از این