2777
2789
عنوان

تاریخ یازدهم

103 بازدید | 6 پست

چطوری بخونمش من رشتم تجربیه پشت کنکوریم . خیلیییییی زیاده

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

منم یازدھممبگو زمین رو چطور بخونم ھر ی صفحہ رو تو دو ساعت میخونم

زمین اسونه

ولی تاریخ حالم ازش بهم میخوره

😘😘😘🤍🤍🤍بخند قربونت برم 😂😂😂♥️♥️♥️ژوووووون 😁😁😁ژیگرمی🤪🤪🤪😑😑😑😑😑😑😑چیه میخوام یکم بچه باشم مشکلی داری؟                  تو خیلی باارزشی  من قدرتو میدونم دوستت دارم           یادت باشه همیشه یکی تو آسمونها تورو نگاه میکنه     اون دوستت داره عاشقته مراقبته     من تو هیچکدوممون تنها نیستیم  ما خدارو داریم      هر شب تو فکرتم   اونیکه واقعی دوستم داشت خدام بود      به هیچکس جز خدا محتاج نباش  یادت باشه از کجا اومدی و کجا خواهی رفت 🤚 خوبه خوشحال شدم باعث خندت شدم 😑😂بوس بای

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زمین اسونهولی تاریخ حالم ازش بهم میخوره

انسان و محیط خاھر:/

یازدھم خیلی سختہ

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

انسان و محیط خاھر:/یازدھم خیلی سختہ

وای اره میگم انسان محیط ک نهایی کل شو باید بخونیم حتی فعالیت هااااا؟ تاریخ چطور میخونی؟؟؟

وای اره میگم انسان محیط ک نهایی کل شو باید بخونیم حتی فعالیت هااااا؟ تاریخ چطور میخونی؟؟؟

تاریخ واسم راحتہ روزی ی صفحہ

از ھر جایی ممکنہ بیاد بیشتر بدانیم ھا ھم ی نگاھی بنداز

کاربر آقا ھستم                                                                      برام دعا کنید بتونم ی رتبہ خوب بیارم

خاک تو سرم همیشه فکر میکردم هجده سالم ک شد شوهر میکنم ( چون بابام میگفت نباید درس بخونی) ولی ادم بعضی اوقات ی اتفاقاتی میافته براش که تصورشون هم نمیکرد الان دارم تلاش میکنم برا دانشگاه قبول شدن و قران حفظ کردن هیچ وقت فکرشو نمیکردم اینکارا رو کنم بخدا قسم

اصلا فکرشم نمیکردم ی روز مامانم از بابام طلاق بگیره و خوشبخت بشیم البته هنوز طلاق نگرفته اما دیگه اخراشه دعا کنین برامون