2777
2789
عنوان

دلتنگی و گریه و ویار در بارداری

184 بازدید | 3 پست

من ۳۷ سالمه ، تازه ازدواج کردم ، باردار شدم ،الان اوایل سه ماهگیم هستم ، ویارم خیلی زیاده ،حال تهوع دارم ، تقریبا از ۶ هفتگی شروع شد ویارم ، فقط حال تهوع، از نظر روحی هم بهم ریختم ،گریه میکنم، از خانوادم دورم ،ایران نیستم،خیلی دلتنگم ، خیلی حالم بده، گریه هام همیشه نیست ولی گاهی میاد اما دلم خیلی تنگه و تنهایی خیلی اذیتم میکنه،بیشتد هم ویار بهمم ریخت، ممنون میشم تجربه دارید راهنماییم کنید . 

عزیزم طبیعی هست 

برو پیاده روی 

تماس تصویری بگیر 

قرص های ویتامین بخور 

کم کم خرید های نینی رو بکن دلت باز شه

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه

عزیزم طبیعی هست برو پیاده روی تماس تصویری بگیر قرص های ویتامین بخور کم کم خرید های نینی رو بکن دلت ب ...

خیلی حالم بده ،به خودم میگم کاش نمیومدم ، بارداری و تنهایی خیلی سخته، تصور میکنم اگر پیش خانوادم بودم الان خونه بابام بودم کنارشون ،مامانم کنارم بود ،چقدر حالم بهتر بود ، مادر همسرم هست بنده خدا نازمم میکشه، ولی خوب دلم برای خانوادم خیلی تنگه ، به خودم میگم هورمونات بهم ریخته ،خیلی سخته خیلییی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی حالم بده ،به خودم میگم کاش نمیومدم ، بارداری و تنهایی خیلی سخته، تصور میکنم اگر پیش خانوادم بود ...

منم شرایط شمارو داشتم تا ۸ ماهگیم تک و تنها و شهر غریب و دست تنها هیچکس رو نداشتم 

فقط خودم بودم و خودم 

ولی از پسش بر اومدم

من میگفتم باید یک مادرقوی باشم 

نماز میخوندم و دعا و گاهی پیاده روی و اهنگ و تی وی شده بود تفریح من 

حالا بچم ۳ سالشه 

زیاد سخت نگیر عزیزم

دورانش میگذره

اینجا برای عقده گشاییهاتون نیس ، وقتی با اسی حرف میزنم پابرهنه نپر وسط حرفامون، خود اسی ۱۰۰متر زبون داره اخه بدبخت تو رو چه به نصیحت کردن و چرت و پرت سرهم کردن نظری هم داری بذار واسه خودت چون حوصلم نمیکشه دیگه بخوام تورو ادب کنم اون کار مادرته که سهل انگاری کرده ....مستقیم بیا برو توووی کوووووووووووووووچه