2777
2789
عنوان

خوابگاه

197 بازدید | 8 پست

دوستان وضعیت خوابگاه چجوریه😐

چیا باید ببریم کلا وضعیتش چجوریه😃

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند_صادق هدایت

دمپایی ببر یه ملحفه هم حتما ببر بکشی رو‌تخت بعد بخوابی فعلا اینا یادم اومد،🤣

تشکر😂

مرگ، مادر مهربانی است که بچه ی خود را پس از یک روز طوفانی در آغوش کشیده، نوازش میکند و می خواباند_صادق هدایت

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خواهش میکنم البته اینکه خوابگاه هم نرفتم بی تاثیر نیست ،🤣🤣

من خودم قابلمه ماهیتابه رنده بشقاب همه چی برداشتم😂

تکمیل مجهز 

چون هیچی نداره شنیدم

میگن غذا سلف هم بدرد نمیخوره

من خودم قابلمه ماهیتابه رنده بشقاب همه چی برداشتم😂تکمیل مجهز چون هیچی نداره شنیدممیگن غذا سلف هم بد ...

غذا سلف منم شنیدم منتهی اونجوری نیست ک نشه خورد وقتی خسته ای درس داری خوبه حداقلش گرم و امادست...و خودم زمان دانشجویی خوردم چندباری ولیییی اللن راستش زیاد یادم نمیاد منتهی افتضاح نبود  مطمعنم

هر کی با من در افتاد ور افتاد😝😝😝😝🤷

غذا سلف منم شنیدم منتهی اونجوری نیست ک نشه خورد وقتی خسته ای درس داری خوبه حداقلش گرم و امادست...و خ ...

سه شنبه باید برم برای ثبت نام و تحویل خوابگاه برم ببینم چجوریه