2777
2789
عنوان

خانومای باسلیقه‌ شام چی دارین😌😍😋

| مشاهده متن کامل بحث + 4323 بازدید | 63 پست
حالا‌ که میبینی...👇 این سایت عنوان داره ...خداروشکر....اذیت میشی انگشت قشنگتون رو تو تاپیک‌ من نزنی ...

اونی که تورو نمیشناسه و فکر میکنه دستور غذا گذاشتی و میاد تو تاپیکت 

اون آدم چه گناهی کرده که با این عکس های حاضری و آماده و اکثرا گوشتی مواجه میشه 

اونم تو سایتی که مختص زنای باردار و شیرده هست 

مشخصه وجدان واژه ی غریبی واسه شماست 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره
پس خداروشکر کن که اینجا هست تا اونقدر عکس کباب بذاری تا عقده هاتو بین باردارها خالی کنی پس مشخصه علا ...

من با این حرفات هرکاری کنی هر ترفندی به کار ببری و از طریق وجدان نقش بازی کنی یا زن باردار به شما هیچوقت نه درآمدمون نه‌شغلمون میگم

خیلی بی ادب و‌ بدددهن هستی و واقعا تاسف داره

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من اصلا اصلا واسم مهم نیست که شما درآمدت از کجاست به هرکی که بهت انتقاد میده برمیگردی میگی سایت عموم ...

بازم درآمد واقعا خجالت نمیکشی هرچقد میگم فضولی تو کار مردم زشته...باید از اول مودبانه رفتار نمیکردم تا سرت تو زندگی مردم نکنی

به نمایندگی از همه😕😄😄😄😄😄

تاپیک زدید؟جلسه گذاشتید؟؟

این حجم عقده از‌ کجا میاد؟؟

هرکاری به‌شما نمیگم😄

سایت مال شماست؟؟شخصیه؟؟؟

باهم جنگ نداریم ولی انگار شما بد حالتون بده یکم اروم باشید یه دمنوش بخورید واستون خوبه

خدا هیچکسو به این روز نندازه👆

اگه‌یکبار دیگه مزاحمت ایجاد کنی به نی نی یار اطلاع میدم...

اونی که تورو نمیشناسه و فکر میکنه دستور غذا گذاشتی و میاد تو تاپیکت اون آدم چه گناهی کرده که با این ...

@niniyar_3  

@niniyar_5  

سلام عزیزدلم خوبید خسته نباشید شرمنده وقتتون میگیرم

این کاربر میشه رسیدگی کنید بهشون گفتم پیام نذارن اذیتت میکنن من طبق قوانین سایت عمل کردم و محترمانه جواب دادم

و واس جلوگیری از حرف بعدی قفل میکنم

لطفا شما رسیدگی کنید🌷🌷♥️♥️