2777
2789
بخدا نمیدونم از اون سه تا باید تنتخاب کنیم یا چی...جایزه اشم کلا مهم نی میخوام برنده شم نهایت با جا ...

راستی حرف زدن مانی چطوره الان اونموقع ها یادم میبردیش گفتاردرمانی نگران بودی بردیش مهد الان چطوره کامل صحبت میکنه مشکلی تو تلفظ کلمات نداره؟راستی من کاربر قدیمیم این کاربریم جدیده گاهی با اینم میام

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

راستی حرف زدن مانی چطوره الان اونموقع ها یادم میبردیش گفتاردرمانی نگران بودی بردیش مهد الان چطوره کا ...

مانی همون موقع راه افتاد یک سالی ام هست مهد نمیره

مرسی خوبه حرف زدنش 

خوابم نمی بره😢چه کنم

من هلاک خوابم

پسرکم اصلا😢 روپامه.استخون پام له شد

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
من هلاک خوابم پسرکم اصلا😢 روپامه.استخون پام له شد

گذروندم این دوران رو

سخت اندر سخت گاهی خوابم میبرد رو پام بود بعد کمر درد میشدم

دو سه تا سشوارمونم سوخت😐 از بس روشن میزاشتیم بخوابه

مانی همون موقع راه افتاد یک سالی ام هست مهد نمیره مرسی خوبه حرف زدنش 

خداروشکر، چند جلسه گفتاردرمانی بردیش من دخترم بعضی حروف اشتباه تلفظ میکنه میبرمش گفتاردرمانی ولی خیلی بیخوده راضی نبستم

جانم قسمت من شه برای بچم بی خوابی بکشم

انشالله

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀