2777
2789
عنوان

مامانم گفت

174 بازدید | 19 پست

مامانم گفت منو واسه اینکه تنها نباشه دنیا اورده

منم میخوام در آینده برم یه شهر دیگه زندگی کنم تا بفهمه که نباید به خاطر تنهایی من رو به دنیا می اورد و من وسیله اون نیستم

🩵INTP🩵⚠️لایک نکنین!⚠️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خب اکثر ادما خودخواهن فکر خودشونن بعضیا برای اینکه شوهره طلاقشون نده زرتو زرتو بچه میارن که بچه باعث شه شوخره نره ،خیلی زنا یا مردا خودشیفته و خودخواهن فقط بفکر خودشونن رحم ندارن 

خب دوس داشتی بگه واسه چه به دنیا اومدی

بتونه ی فرزند خوب تربیت کنه که برای خودش و جامعه مفید باشه از اینکه خدا بهش این لیاقتو داده تا بتونه مادری کنه ،نه اینکه مثل حیوون خونگی برای رفع تنهایی بچه بیارن مگه بچه سگو گربه یا طوطیه  ،اسم خودخواهیا رو مادربودن و بهشت زیر پای مادران است نزاریم الکی تبلیغ خودمون نکنیم که ادم خوبی هستیم مردم میخندن به پدر مادرهای دلقک 

یادم رفت اینو بگم 

همیشه آرزو میکردم مادرایی که واسه تنهاییشون بچه اوردن، در آینده بچشون ولشون کنه و اونقدر تنها و بدبخت بشن که بفهمن این دلیل مسخره ای بوده

از وقتی خودم فهمیدم قربانی همین دلیل شدم کلا هنگ کردم

🩵INTP🩵⚠️لایک نکنین!⚠️

خب بچه میارن که خانوادشون کامل بشه همه ولذت مادری رو هم تجربه کنن 

🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼