2777
2789
عنوان

ب عشق پسرعموم اعتراف کردم

4627 بازدید | 105 پست

سلام دوستان

من سالهاس پسرعمومو دوسش دارم.اون ۲۵ سالشه و من ۲۲

هردو تحصیل کرده و مودب و سرب زیر 

اون خیلی بچه مثبته تازه.

و حتی مطمئنم تا الان با دختری نبوده.

قیافه من خیلی جذابه همه میگن ولی اون معمولی و ساده هس. اما خیلی با اخلاقه.

خیلی قشنگ و با اعتماد بنفس ابراز کردم، اونم اینو جوابم داد، البته اولش شک داشت ک منم ولی بعدش مطمئن شد.

بعد یکی دو صفحه چت من دیگه سکوت کردم و هیچی نگفتم منتظرم خودش شروع کنه واکنشی نشون بده. ولی یک روز طول کشیده و خبری نشد.

بنظرتون پیام میده؟ یا اگه من بدم خیلی زشت میشه؟ ( لطفا نصیحت نکنید ک‌چرا اعتراف کردی و فلان. هیچکسو نداشتم واسطه سه غیرمستقیم حالیش نمیشد کمم میدیدمش. دیگه داشتم از فکرش اذیت میشدم میخام تکلیفم مشخص شه  🥹

این پیاماش:

سلام مجدد، ممنونم از حسن نظرتون، رابطه باید ۲ طرفه باشه و طرفین به هر نوع شناختی از همدیگه برسن
برای تداوم ارتباط باید بیشتر حرف بزنیم و راحت باشیم
من حتی نمیدونم دختر کدوم عموم هستین😅.

ولی از اینکه اینجور باهام راحت هستین خوشحالم.

اولش مردد بودم الان مطمئن شدم.

خب حالا خوبین؟ عمو اینا خوبن؟

از طریق "پسرعمو" گفتن، تنها حدسم همین بود

احوالپرسیمون افتاد ته پیام ها😅

تیکه تیکه پیاماشو کپی کردم اینجا.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای کاش منم جرات اعتراف داشته باشم

میشه پیامای خودتم بذاری؟

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

الهیی چقد مودب🥲انشاالله بزوووودی بهم دیگه برسید،از خدا میخوام هرچی صلاحته همون بشه🥹🫶🏼🤍🌱♥️

آقایان لطفااااا درخواست دوستی ندیددددد،درخواست دوستی ببینم تاپیک میزنم تگتون میکنم🚫⛔️

حس میکنم از ایناس که ریش داره و موهاشو یه وری میزنه عینکم داره شلوار پارچه ای میپوشه😂😁

دور از تو بادا اهرمن...💚🤍❤️ هوا گرگ و میش.. نسیم خنک..صدای اذان صبح... یه جون تازه و یه روح تازه..😁💖 (هنوووزم چایی با دانمارکی خیلی میچسبهههه😂😋) ... اتفاق میفته رفیق...شاید دیرتر شاید دورتر...زمانیکه صدای قهقه ت خط بطلان میکشه بر تموم غمهاییکه کنج دلت جا گرفتن تا یاداور روزهایی باشن که هرچند سیاه هرچند تلخ اما گذشتن..طاقت بیار و ببین اون اینده ای رو که حق توئه..خدا هواتو داره خدا هوامونو داره دلسرد نشو از های و هوی گذرای باد..اتفاق میفته رفیق..❤️