2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 77099 بازدید | 206 پست
سلام خالم دوماه پریود نشده ماه سوم پریود شده الان خیلی شدید خون میاد ممنون میشم راهنماییم کنید راهنم ...

عزیزم تنها راهنمایی من اینه که ایشون برن پیش یکی از طبیب های مجازی که شماره تلفنشون رو گذاشنم نمایندگی های همه ی شهرها رو گداشتم...

برای تعیین کلی مزاجشون و منظم شدن پریودشون برن پیش درمانگر...

ضمننا یک سونو بده ببین میوم یا کیست دارند یا نه،بعد مراجعه کنند که طبق اون بهشون طبیب اسلامی دارو بدن...

در حال حاضر اگر زمان پریودشون هست که جلوشو نگیرن چون مثل یک نوع حجامت طبیعیه.؛(خودشونو تقویت کنن))اما اگر طولانی شده سویق عدس درست کنه بخوره ...قبلا گذاشتمش

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یبوست نوزاد

علت:

-قرص ها و شربت های شیمیایی که مادر یا نوزاد میخورن

-شیر خشک

-تغذیه نادرست مادر

اگه قطره آهن و شیر خشک میدین قطع کنید.

شکم نوزاد را با روغن زیتون در جهت عکس عقربه های ساعت ماساژ بده،

مادر از ملین ها بخوره مثل روغن زیتون، انجیر خیس خوره، سوپ و…

تنقیه با آب گرم ، یا تنقیه با روغن زیتون برای بچه،

در مرحله آخر (یبوست مقاوم) یک یا دو قاشق مرباخوری دمکرده سنامکی و گل سرخ

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
سلام چه چیز هایی برای زمان اقدام به بارداری بخوریم

با سلام

تعدیل مزاج

حجامت قبل از اقدام به بارداری

خوردن سویق جو‌وگندم(پایین نحوه درست کردنشون رو میزارم برات)) توسط والدین یک ماه قبل از اقدام و  مادر یک ماه زمان بارداری

خوردن به توسط مادر در زمان بارداری وهمچنین خوردن به توسط والدین قبل از اقدام سبب زیبایی و ذکاوت فرزند میشود

قرص خون(داروی طب اسلامیه جایگزین قرص آهن) در زمان بارداری
خوردن انجیر
جویدن کندر در زمان بارداری

طرز تهیه انواع سویق

با توجه به مطلب قبلی  در مورد سویق و  سوالات مکرر کاربران  راجع به نحوه تهیه انواع سویق این مطلب خدمت عزیزان ارایه میشود

طرزتهیه انواع سویق

امام صادق (علیه السلام) می‌فرمایند: «السویق ینبت اللحم ویشد العظم» یعنی

«سویق باعث رویش گوشت و تقویت استخوان می‌شود.»

وقتی تنها کلمه سویق ذکر شود یعنی سویق گندم و جو، و برای دیگر انواع سویق قید آن هم ذکر می‌شود. یکی از علل شیوع مشکلات استخوانی و ضعف، غفلت مردم از سویق است. در روایات استفاده از سویق بسیار سفارش شده درباره سویق آمده: «انما عمل بالوحی» یعنی

«(سویق) به سفارش وحی درست شده.»

(المحاسن،احمدبن محمدبن خالدالبرقی،ج۲،ص۴۸۸)

** سویق به دو روش ساخته می‌شود در روش شیعیان ابتدا سبوس گندم و جو را جدا کرده و جداگانه آرد می‌کنیم سپس به نسبت مساوی (وزنی) آرد گندم و جو را با آرد سبوس گندم و جو مخلوط کرده و آرام‌آرام حرارت می‌دهیم تا آماده شود ولی اهل سنت گندم و جو را ابتدا تفت می‌دهند سپس آرد می‌کنند. از آنجا که سبوس کمتر نیاز به حرارت دارد و زود می‌سوزد بهتر است جدا تفت داده شود  

**نکته دیگر اینکه سبوس از مواد سلولزی است که جذب بدن نمی‌شود و شاید آرد کردن و تفت دادن آن باعث شود که بدن بتواند از آن استفاده کند.

**مقدار مصرف برای بزرگسالان دو کف (دو یا سه قاشق غذاخوری) صبح ناشتا می‌باشد. وکودکان نصف قاشق غذا خوری.

و اما طرز تهیه سویق:

سویق گندم:

آرد گندم را تفت دهید و سپس الک کنید.

سبوس گندم را هم تفت دهید و الک کنید..

حال هر دو ماده را به هم مخلوط کنید.

.

سویق جو:

مثل سویق گندم دست می آید.

.

سویق برنج:

هم می توان مثل سویق گندم بدست آورد و هم اینکه اول برنج سبوس دار را تفت داد و بعد آرد کرد .

.

سویق عدس:

چون عدس سبوس ندارد، کافی است عدس را خوب آسیاب کنید و بعد آرد آنرا تفت دهید و مجددا آسیاب کنید و دوباره تفت دهید و الک کنید.

.

.

سویق سنجد:

ابتدا هسته سنجد را از گوشت سنجد با یک آسیاب معمولی جدا کنید.

بعد هسته را آسیاب کنید و جداگانه تفت دهید، و خوب الک کنید.

گوشت سنجد را نیز آسیاب کرده و تفت دهید و الک کنید.

حال پودر تفت داده هسته و گوشت سنجد را با هم مخلوط کنید.

سویق سیب:

سیب را بتدریج رنده کنید، تفت دهید و پس از خشک شدن آنرا پودر کنید.

توضیح مفصل تهیه سویق سیب:

برای تهیه سویق سیب ابتدا باید سیب را ورق‌ورق کرد و آن را خشک کرد سپس آن را آسیاب کرد و بعد آن را در ماهیتابه یا دستگاه تفت داد تا جایی که رنگ آن تغییر کند، برای خشک‌کردن بهتر است از آفتاب استفاده شود البته می‌توان از دستگاه هم استفاده کرد، در روایات به سیب لبنانی تأکید شده ولی می‌توان از هر نوع سیبی استفاده کرد، برای پوست سیب چندان تعریف نشده و سبب ابتلا به آپاندیس می‌شود ولی شاید اگر خشک شود و تفت‌داده شود مشکلی نداشته باشد.

**سویق نخود:نخودراآسیاب وبدون روغن تفت دهید.

**سویق کامل:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنید.

**سویق کودک:تمام سویق های نام برده رامخلوط کنیدوکمی شکر(نیشکرنه چغندر که همام شکرسفید است) رابه آن اضافه کنید.

**دلیل اضافه کردن شکر??

**امام صادق علیه السلام:به کودک سویق باشکربدهید ،زیراگوشت رامی رویاند واستخوان راتقویت می کند

۱- میزان سبوس گندم باید حدودا دو برابر حد معمول سبوس اولیه خودش باشد.

۲- میزان تفت دادن آرد محصول با سبوس آن متفاوت است، تا بد طعم نشود.

۳-برای کسانی که باراول تهیه سویق راتجربه می کنند به احتمال اینکه نتوانند سویق راخوب درست کنند مقدارکمی ازمواداولیه رابرای تهیه سویق اختصاص بدهند تاخدای ناکرده اسراف هم نباشد.

درمان #دیابت نوع اول و دوم

دو غده کنار هم هستند یکی پانکراس که به هضم غذا کمک میکند و در کنار او غده انسولین که کارش تولید انسولین است که مواد قندی را وارد سلول میکند.

مواد قندی بصورت خود بخود وارد سلول نمیشوند بلکه باید متحد شوند و با انسولین وارد شوند.

در بعضی افراد بصورت مادر زادی این غده از کار افتاده است. (یک معلولیت هست همانطور که یکی کر و یکی کور متولد میشود؛ علت های دیگری نیز ممکن است باشد که دیابت نوع یک است که مادر زادی انسولین ترشح نمیکند)

نوع دو به مرور زمان غده انسولین از کار میفتد و دیگر انسولین تولید نمیکند که علت اصلی آن روغن نامناسب (البته ازث و ژنتیک نیز موثر است).

درمان

1-  سویق جو شسته و نشسته (تنظیم کننده است-به مبحث سویق مراجعه شود)

2- داروی ترکیبی قند (ترکیب تخم شنبلیله، عدس الملک، تخم خرفه، مهر مکی و ...).

3- داروی ترکیبی مرکب چهار (در آن از بیست گیاه استفاده میشود و دیابت را تنظیم میکند و درمان اصلی دیابت است)

4- داروی ترکیبی قند 2؛ هروقت احساس خشکی دهان شود بصورت ناشتا بمیزان دو مثقال و با هر نوشیدنی (همان مرکب چهار است ولی چند ماده کمیاب آن را ندارد-ترکیب آن در انتها آمده است)

5- داروی ترکیبی قند 3؛ با هر وعده غذایی یک قاشق مربا خوری استفاده شود (ترکیب دو مثقال اسفرزه و آسیاب شده دو مثقال تخم شنبلیله و یک مثقال از تخم هویج (زردک)، تخم ترب و سنبل الطیب)

6- جو (یک قاشق در هر غذا)

7-  شنبلیله

8- کلاه بادمجان (بجوشانند و آبش را بخورند - با این روش قند 600 به زیر 100 می رسد)

9- مصرف آب کدو

10- دو وعده غذا خوردن.

11- حذف غذا با قند بالا و جایگزینی آن با مواد با قند پایین (پرهیز از برنج و نان بدون سبوس - خوردن خورشت کرفس و سبزی و قیمه )

نکته 1: در روایت آسیب هایی که قند به انسان میزند را ذکر کرده است خصوصا مشکلات به قلب و چشم و مغز و کلیه و حتی سبب ضعف جنسی و این داروی همه اینهاست.

نکته2: جو بعنوان تنظیم کننده قند بسیار موثر است و باید در تمامی وعده های غذایی استفاده شود.

نکته 3: تاثیر  برنج و گندم بر دیابت همانند تاثیر شکر هست (برنج هشتاد و گندم شصت درصد)

نکته 4: داروی قند 2: سقمونیا ، هل و. سنبل‌الطیب و شقاقل و شاخه درخت بلسان و دانه بلسان و نارمشک و سلیخه پوست کنده و مصطکی و عاقرقرحا و دارچین از هرکدام دو مثقال (نه گرم)، همه آسیاب شود و همه الک شود به‌جز سقمونیا (سقمونیا فقط آسیاب شود و الک نشود) سپس همه باهم مخلوط شود و هشتاد و پنج مثقال شکر سجستان را در ظرف قرار داده و با حرارت ملایم آن را آب کنند و این داروهای آماده‌شده را با آن مخلوط کنند و به آن عسل کف گرفته‌شده اضافه کنند و آن را در یک ظرف شیشه‌ای یا کوزه سبز قرار دهند.

درمان قطعی و سریع #ام_اس:

۱-قطره مرزنجوش جامع

۲-داروی پیامبر حداقل دو هفته

۳-سویق جو شسته و نشسته

۴-بنفشه کنجدی

۵-شافیه ۱۲ ماهه+ آب مرزنجوش

۶-بخور حضرت مریم(مهم)

۷-حرز همراه

۸-داروی عقل

۹-گوشت تازه گوسفند را در شیر غیر پاستوریزه گاو بپزید و ادویه و پیاز و نمک هم اضافه کنید. شیر را ذره ذره اضافه کنید

۱۰-شبها محکم ماساژ دادن دست و پا با روغن زیتون و نمک دریا

۱۱-قطره سداب_سرکه

۱۲-جامع + آب مرزنجوش (خوراکی)

___________________________________________منظور از این مطلب درمان ام اس هست وگرنه افراد مبتلا برای درمان حتما به نمایندگان معتبر طب اسلامی مراجعه کنند؛؛و حضوری درمان بگیریند..

🌷🍃🍂🍁🍃🍂🍁🍃🍂🍁

🍃🍂🍁

🍂🍁

🍁

اموری که بدن را تقویت می‌کند، در روایات ائمه علیهم السلام:

1- گوشت

(خوردن گوشت شنوایی و بینایی و قوت را زیاد می‌کند.)

2- گوشت با شیر

(هرگاه مسلمان ضعیف شود گوشت با شیر بخورد. - خدا به او وحی فرمود گوشت را با شیر بپز و آن را بخور زیرا من قوت و برکت را در این دو قرار دادم.)

3- شیر

(شیر بخور زیرا گوشت را می‌رویاند و استخوان را تقویت می‌کند.)

4- حلیم

(همان پختن گوشت با گندم یا جو است. - مائده‌ای است که بر پیامبر (ص) نازل‌شده - حورالعین آن را درست کرده بود و پیامبر از آن خوردند.)

5- سویق

(کسی که چهل روز سویق بخورد دو کتف او پر از نیرو می‌شود. - سویق نشسته تقویت‌کننده دست و کتف (بالای بدن) و سویق شسته تقویت‌کننده پاها (پایین بدن) است.)

6- کواکب

(چیزی شبیه آش امروزی است با این تفاوت که مواد آن اول کوبیده یا آسیاب می‌شود سپس پخته می‌شود. - امام(ع): چرا کواکب استفاده نمی‌کنی، این قوی‌تر است در بدن، مقداری برنج و مقداری نخود و مقداری هم باقلی یا غیر از آن را بکوبید سپس پخته شود و به‌عنوان سوپ هرروز صبح، صبحانه این را قرار بدهید.)

7- به

(بر شما باد خوردن به شیرین با دانه‌اش زیرا این ضعف را تقویت می‌کند و برای معده مفید است و معده را بزرگ می‌کند.)

8- سوره قیامت

(با آب گلاب و زعفران سوره قیامت نوشته شود در یک ظرف و با آب شسته شود و نوشیده شود فرد ضعیف را تقویت می‌کند.)

کانال تدریس طب اسلامی آیت الله تبریزیان

🍃🍂🍁🍃🍂🍁🍃🍂🍁

کم کاری تیروئید:

اغلب بیماریها علت روحی و نفسانی دارد، و این بیماری نیز از این مساله مستثنی نیست!

دو علت اصلی این بیماری:

1⃣با گریه، غم و غصه خوابیدن

2⃣بلغم زیاد که ایجاد سدد در غده کرده است.

پس توصیه  برای درمان:

1- با حالاتی شاداب به بستر خواب برویم.

( از کینه و غصه و حسادت دوری نماییم. و برای دیگران جدا دعا کنیم. ظرفهای کثیف را حتما قبل از خواب شسته و با وضو بخوابید.)

2- برای مدتی پرهیز از لبنیات

3-با روغن بابونه موضع تیرویید را چرب کنید.

4- جامع امام رضا ع را با آب مرزنحوش یا رازیانه و زعفران بخورید. (5شب)

6- نمک طبیعی مصرف نمایید.

(قبل از غذا فراموش نشود)

7- سویق جو بخورید،

8- ماهی دریای جنوب و غیر پرورشی بخورید.

9- سیاهدانه 7عدد با عسل صبح ناشتا.

10-داروی امام کاظم(ع)

)سویق شسته

خواص این سویق در محل خود بیان شده است. آنچه مانده روش شست و شوی سویق است. در منابع طبی اهل بیت علیهم السلام تا کنون هیچ روشی برای شستشوی سویق یافت نشده است. اکثر منابع طب سنتی به این علت که تفت دادن را مقدم بر آسیاب کرده اند، زمان شستن آن را پس از تفت می دانند. روش های شست و شو نیز در این کتب متفاوت است. در اکثر آنها دستور آمده حبوبات پس از تفت دادن یک مرتبه در آب جوش ریخته و پس از سرد شدن یک مرتبه هم با آب سرد شسته شود.[۹]

ثابت شد که سویق دو رکن دارد. طبخ و آسیاب؛ پس اگر یکی از ارکان نباشد، هنوز سویق تشکیل نشده است. همچنین فضیلت تفت دادن بعد از آسیاب با قرائن موجود مشخص شد. نتیجه این که سویق شسته باید از شستن سویق حاصل شود، نه از حبوبات تفت داده شده. قرائن موجود در روایات هم بر همین روش اشاره دارند.

وَ قَلَّبْتَهُ مِنْ إِنَائِهِ إِلَى إِنَاءٍ[۸] این مفهوم، یعنی خوب هم زدن مشخص می کند که مخلوط کردن آب با آرد مشقت دارد و باید خوب به هم زده شود. این که چگونه به این روش سویق را می شسته اند واضح نیست. بهتر است هر حجم از سویق با سه تا پنج برابر آب، خوب مخلوط شود و در پارچه ای تمیز ریخته و پس از فشار، آب آن تخلیه شود. خروج آب در دفعات اول به سختی انجام می گیرد ولی به تدریج با کاهش نشاسته در دفعات بعدی خروج آب راحت تر می شود. باید دقت داشت پس از مرحلۀ هفتم با فشار زیاد آب باقیمانده به طور کامل خارج گردد و سویق شسته شده در معرض هوا سریع خشک شود تا کپک نزند. مخصوصاً سویق جو که ساعتی پس از مرطوب شدن فاسد می شود.

۶) همراه با شکر

در مقاله ای جداگانه با عنوان مقاله مصرف سویق و شکر به طور مفصل در مورد مصرف سویق با شکر بحث شده است. خلاصه این که دسته ای از روایات گویای این مطلب هستند که سویق و شکر در همه ی احوال قابل استفاده بوده و در تمام شرایط مناسب است. مقصود این است که مانند سویق خشک که برای اصلاح مزاج مصرف می شود لازم نیست بدن در شرایط خاصی باشد تا از این سویق استفاده شود بلکه بی هیچ قید و شرطی سویق با شکر قابل استفاده است.

…«اسْقِيهِ السَّوِيقَ‏ وَ السُّكَّرَ فَإِنَّهُ يُنْبِتُ اللَّحْمَ وَ يَشُدُّ الْعَظْمَ»[۱۰]

… به او سویق و شکر بخوران چراکه گوشت را می رویاند و استخوان را محکم می کند.

بررسی دستۀ دیگری از روایات نشان می دهد سویق با شکر باعث خنک شدن بدن می شود. در واقع از این ترکیب موقعی می توان استفاده کرد که حالت عطش یا گرمازدگی بر انسان غلبه کن:.

عَنْ أَبِي هَاشِمٍ الْجَعْفَرِيِّ قَالَ‏ كُنْتُ فِي مَجْلِسِ الرِّضَا ع فَعَطِشْتُ عَطَشاً شَدِيداً وَ تَهَيَّبْتُهُ أَنْ أَسْتَسْقِيَ فِي مَجْلِسِهِ فَدَعَا بِمَاءٍ فَشَرِبَ مِنْهُ جُرْعَةً ثُمَّ قَالَ يَا أَبَا هَاشِمٍ اشْرَبْ فَإِنَّهُ بَارِدٌ طَيِّبٌ فَشَرِبْتُ. ثُمَّ عَطِشْتُ عَطَشَةً أُخْرَى فَنَظَرَ إِلَى الْخَادِمِ وَ قَالَ شَرْبَةً مِنْ مَاءٍ وَ سَوِيقٍ‏ وَ سُكَّرٍ ثُمَّ قَالَ لَهُ بُلَّ السَّوِيقَ‏ وَ انْثُرْ عَلَيْهِ السُّكَّرَ بَعْدَ بَلِّهِ. وَ قَالَ اشْرَبْ يَا أَبَا هَاشِمٍ فَإِنَّهُ يَقْطَعُ الْعَطَش‏[۱۱]

ابو هاشم جعفری نقل کرده است: در جلسه ای که امام رضا ع ترتیب داده بود حضور داشتم. به شدت تشنه شدم و حضرت را به خوف انداختم که در مجلست به بیماری استسقا دچار می شوم. حضرت دستور داد آب آوردند. حضرت جرعه ای از آن میل کرد و سپس فرمود: ای اباهاشم، بنوش که سرد و گوارا است. پس نوشیدم. دوباره شدیدا تشنه شدم. پس حضرت رو به خادمش کرد و فرمود: به مقدار یک وعده از آب و سویق و شکر بیاورید، و اضافه کرد: سویق را مرطوب کن و پس از آن که مرطوب کردی، شکر بر آن بپاش، و فرمود: بنوش اباهاشم؛ چراکه عطش را قطع می کند.

نکتۀ مهم آن که این نوع عطش، عطشی غیر معمول است؛ چراکه امام بار اول برای اباهاشم درخواست آب خنک می کنند. به دیگر سخن طبیعت بدن انسان به گونه ای است که وقتی تشنه می شود باید برای برطرف شدن آن، آب میل کند. مصرف سویق به این صورت هنگامی است که تشنگی با نوشیدن آب برطرف نمی شود.

از ترکیب سویق و شکر به عنوان یکی از مهمترین توشه ها در مسافرت مخصوصاً مسافرت به مناطق گرم استفاده می شود. امام سجاد (ع) در مسافرت از مدینه به مکه در مراسم حج یا عمره از بهترین توشه ها که یکی از آن ها سویق شیرین است بهره می برده اند.

سلام سویق جو نشسته دست و کتف ها رو قوی میکنه و سویق جو شسته شده پاها رو

ممنون عزیزم من عضو کانالش هستم.  آدرس سایتش رو هم دارم.  واسه بقیه دوستان پرسیدم اگه ای ...

عزیزم شما کتابشونو خریدین یه جلدهست یابیشتر وقیمتشو ممنون میشم بگین

اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری(س)
عزیزم شما کتابشونو خریدین یه جلدهست یابیشتر وقیمتشو ممنون میشم بگین

4جلد هست,جلدهاشم سبز رنگه

150قیمت کتاب+25هزینه پست

مرکز طب اسلامی را به فارسی سرچ کن, این سایت اصلیشه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

دوستان، اطلاع دارید که داستان مزاج و عناصر چهارگانه از یونان باستان آغاز شده؟ این نظریه هیچگونه توجی ...

عزیزم دقیقا چه کسی گفته توجیه علمی نداره؟؟؟؟شما سرچ کنید متوجه میشید رهبر هم تاییدش کردند...و اینکه دوستان باید دقت کنند پیش افراد معتبر برند...

افرادی که نتیجه گرفته اند گواهی میدن که این طب وجود داره یا نه...ضمننا محض اطلاع تمامی دارو ها با منبع معتبر عنوان شده؛همگی از رویات و احادیث ۱۴ معصوم(س)هستند...من به شخصه چون مسلمان و شیعه هستیم برام احادیث طبی معصومین سند محسوب میشه چون معصومین هیچ چیزی رو بی خود بیان نکردند..و همه ی ما مسلمانان میدونیم که حضرت محمد (ص)از طرف الله به جبرئیل و به حضرت محمد وحی میشده...

کافیه جبهه گیری های الکی رو کنار بزاریم و پرس جو کنیم افرادی هستند تو همین سایت که دیدم گفتند جواب گرفتند...شما توجه کنید قبلا خیلی از بیماری ها نبود ولی الان بخاطر این همه تغذیه نادرست هست...شما قطعا آشنایی ندارید یه کم مطالعه کنیم همه در این زمینه نیبینیم که اکثر با اصلاح سبک زندگیمون نتیجه درست حاصل میشه