2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 78555 بازدید | 206 پست

اگر امکانشو دارید برید پیش یکی از نمایندگی های که تو تاپیک گداشتمش....معمولا هزینه ویزیت نمیگیرند و داروهاشون خیلی ارزونه

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

واسه زیگیل ...چون پولشو ندارم امپول بزنم میخام گیاهی درمانش کنم

درمان زگیل
وقتی انجیریابرگ درخت انجیرراازشاخه جدامیکنید،یک شیره سفیدرنگ بیرون میاد ،
این شیره سفیدرنگ راروی زگیل بمالید.

سبزی خرفه را له کنید باچسب روی زگیل بچسبونید،
آب سبزی خرفه رامرتب روی زگیل بزنید.

(برای زگیل تناسلی اجازه بدید بپرسم بهتون دقیق بگم ولی اگر میتونید حتما برید دکتر...طولانی شدن درمان خوب نیست.)

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

❓چگونه کلیه ها را گرم کنیم؟؟

از روایات استفاده میشود که هرچه کلیه گرم تر باشد و قلوه پیه بیشتر باشد,کارایی آن بیشتر شده وسالم تر است.

👈👈گرم کننده های کلیه عبارت اند از:

🍂حضرت امیر(ع):خوردن گردو در زمستان مفید است و سرمارا دفع کرده وکلیه را گرم میکند..المحاسن,ج2,ص497

🍂امام کاظم(ع):خوردن زردک,کلیه هارا گرم کرده و نیروی جنسی راتقویت میکند..کافی,ج6,ص371

🍂امام صادق(ع):سنجد,سبب دباغی معده وگرم شدن کلیه میشود..مکارم الاخلاق,ص191

🍂امام صادق(ع):زمانی که زنیان ومغز گردو با هم جمع بشوند,بواسیر را میسوزانند و رنگ رخسار را نیکو میکند و کلیه ها را گرم میکند.

🍂در روایات داروی مرکب 4 برای گرم شدن کلیه ها پیشنهاد شده است.

💠پیشگیری از تمام بیماری های پوستی💠

🔹و إِذَا أَرَدْتَ أَنْ لَا يَظْهَرَ فِي بَدَنِكَ بَثْرَةٌ وَ لَا غَيْرُهَا فَابْدَأْ عِنْدَ دُخُولِ الْحَمَّامِ بِدُهْنِ بَدَنِكَ بِدُهْنِ الْبَنَفْسَجِ‌[طب الرضا،ص۳۱]

🔹یعنی اگر می‌خواهی جوش و دمل و غیر از آن در بدنت به وجود نیاید هنگام دخول به حمام، بدنت را با روغن بنفشه(پایه روغن زیتون)، روغن مالی کن.

🔺با روغن مالی بدن با روغن بنفشه، قبل از وارد شدن به حمام، چیزهای دیگری مانند خال و «کک و مک» یا «لیکن پلان» یا «پمفیگوس» یا «لوپوس»( Lupus) یا لکه ها و کهیر در بدن به وجود نمی‌آید.

از اطلاق کلمه «و لا غیرها» می‌توانیم بیماری هایی همچون لیکن پلان و پمفیگوس و کورَک و کهیر و حتی مثل پسوریازیس (Psoriasis) و اگزما(eczema) را درمان کنیم زیرا همه در بدن ظاهر می‌شود. حتی شامل خال های گوشتی و زگیل هم می‌شود.مالیدن روغن بنفشه به بدن قبل از حمام از تمامی بیماری های پوستی پیشگیری میکند.

ظاهر روایت در پیشگیری است ولی به نظر می‌رسد درمان را هم شامل میشود..

روغن بنفشه از جای معتبر خریداری شود یا خودتون درست کنید

سویق رو ادامه بده اگر تجویز کردند بهتر بخودشون مراجعه حضوری کنید ولی سویق کودکان (مخصوص)کودکان هست.. ...

خب بچه که نمی تونه خشک بخوره. گفتن فرنی کن بهش بده. منم فرنی میکنم و یکم شیره انگور توش میریزم که مزه بگیره. میدم بخوره. ولی هیچ فایده ای نداشته 

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
خواهش وظیفمه اطلاع بدم به هم وطنام ،دارم منتها ممنوع برو تو گوگل بزن تبریزیان ادرسش قم هست ...تلفنش ...

ممنون عزیزم

من عضو کانالش هستم. 

آدرس سایتش رو هم دارم. 

واسه بقیه دوستان پرسیدم اگه اینجا بذاریم آدرس سایت رو ایراد میگیرن یا نه

مرکز طب اسلامی رو که به فارسی سرچ کنن سایت اصلی فروش محصولات آیت الله تبریزیان میاد. 

که شامل کتاب ها، داروها، محصولات تقویتی و...  هست. 

فقط این سایت واسه خرید محصولاتشون معتبر هست. 

اون کتابی رو هم که شما عکسشو گذاشتین تو سایتشون نبود و با واحد فروششون چند روز پیش تلفنی صحبت کردم میخواستم ترجمه کتاب آیت الله رو بخرم

گفتن حواستون باشه یه آقای نوروزی نامی هست داره توی شمال به اسم آیت الله کتاب میفروشه چهل هزارتومان! 

در صورتی که کتاب های اصلیشون 150 هزارتومان هستن. 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

خب بچه که نمی تونه خشک بخوره. گفتن فرنی کن بهش بده. منم فرنی میکنم و یکم شیره انگور توش میریزم که مز ...

تحمل کنید وبدید اگر میدونید مجدد ببرید ...سویق گندم مخصوص برای چاق کننده ست..

بله کودکان همون توی فرنی بهتره 

ممنون عزیزم من عضو کانالش هستم.  آدرس سایتش رو هم دارم.  واسه بقیه دوستان پرسیدم اگه ای ...

کتاب های اصلیشون رو از خود قم براحتی میشه یفارش داد و سریال داره...اینجا محدودیت داره وگرنه میزاشتم کانال رو...عکس کتاب مد نظرم نبود بلکه عکس خود آقای تبریزیان مد نظر بود برای آشنایی اعضا واینکه کتابهاشون رو تا جایی ک بنده اطلاع دارم افرادی هستند که ترجمه کردند و شنیدم مفیده آقای نوروزی نشنیدم اطلاع ندارپ

م بهرحال برای دارو و کتاب از نمایندگی های مجاز باید تهیه کرد...داروخانه ی تهران (یکیش سمت تیابان خوش هست یکیم شهر ری حوزه علیمه الزهرا)

‍ 💯روش رهایی از دست سوسک ها :

🔹به جای استفاده از سم های خطرناک که تماس آنها با بدن می تواند خطرناک باشد از ترکیب زیر استفاده نمایید👇

💊مقدار مساوی شکر و  جوش شیرین را ترکیب و در محل عبور آنها بپاشید.

😊سوسکها جذب شکر میشوند و مصرف جوش شیرین سیستم داخلی آنها را از بین برد

:

سرگیجه###

سه نوع است اگر هنگام بلند شدن چشم تار شد کم خونی درمانش مرکب 6 .خونساز.گوشت گوسفند کبابی روی زغال.اگر جلوی چشم تار نشد و فقط سر گیجه داشتی یا فشار خون داری که باید نمک سرطان زا و بسیار خطرناک یددار نخوری و نمک سالم دریا بخوری فصد انجام بدی سیر بخوری .ابی که روی ماست جمع میشه بخوری و داروی فشار خون و حجامت .اگر فشار خون نداری بخاطر اختلال در مایعات گوش هست شب موقع خواب یک قاشق سداب بخور.روغن سداب در گوش بچکان

https://t.me/joinchat/AAAAAD_5c45X2MZtDDaLUg

سلام خالم دوماه پریود نشده ماه سوم پریود شده الان خیلی شدید خون میاد ممنون میشم راهنماییم کنید راهنمایی کنید ممنون کممممممممممممممککککککککک

هیچوقت با احنق ها وارد بحث نشو،چون اونها چیزی واسه از دست دادن ندارن و تورو تا حد خودشون میارن پایین