2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 77090 بازدید | 206 پست

سلام تو رو خدا سوال من جواب بده. دختر من دو سال و نیم هست تقریبا خیلی لاغر و بد غذاست. سویق جو و عدس و سنجد و گندم آقای اسماعیلی بهم داد. من الان تقریبا دو یا سه ماه هست هر روز صبح بهش میدم ولی اصلا اصلا هیچ فرقی نکرده. وزن نگرفته و اشتهاش هم همون جوری بده. چی کار کنم؟؟  

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
انواع سویق  موقع استفاده به تنهایی خورده میشه؟ یا روشی داره   ممنون

خوردن سویق کلا صبح ناشتا هست بدون آب ...بعد یک ساعتشم چیزی نخورید جذب شه...

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام تو رو خدا سوال من جواب بده. دختر من دو سال و نیم هست تقریبا خیلی لاغر و بد غذاست. سویق جو و عدس ...

سویق رو ادامه بده اگر تجویز کردند بهتر بخودشون مراجعه حضوری کنید ولی سویق کودکان (مخصوص)کودکان هست...سویق استحکام استخوان ها رو موجب میشه بسیار مفیده..

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج
سلام تو رو خدا سوال من جواب بده. دختر من دو سال و نیم هست تقریبا خیلی لاغر و بد غذاست. سویق جو و عدس ...

#سویق_چاق_کننده
سویق چاق کننده

سویق چاق کننده ترکیبی از سویق های برنج، گندم و سنجد است.

1⃣ افزاینده وزن و ایجاد عضله حقیقی

2⃣ مکمل مناسب برای ورزشکاران

3⃣افزایش رشد کودکان دچار سوء تغذیه

4⃣افزاینده عمومی وزن

#سویق_گندم

سویق گندم

1⃣هضم کننده غذا

2⃣برطرف کننده گرسنگی

3⃣انرژی زا و بهترین غذای تأمین کننده نیاز بدن در مدت طولانی (بهترین سحری برای روزه داران)

نکته: پس از مصرف سویق به عنوان سحری، مقداری آب و خرما میل شود.

4⃣موثر در متعادل کردن طبیعت

نکته: باید به اندازه سه کف دست و به صورت خشک، صبح ناشتا میل شود.

5⃣درمان هفتاد نوع بیماری

6⃣نیرومند سازی دستان(چهل روز ناشتا)

7⃣موثر در رشد استخوان و عضلات

8⃣ بهترین غذای کودکان و مکمل شیر مادر

نکته: یک قاشق غذاخوری در شیر یا آب با شکر مخلوط شود.

9⃣بهبود ضعف و ناتوانی

🔟رشد و تقویت جنین

1⃣1⃣ شفافیت پوست

نکته: با روغن زیتون آمیخته شده و میل شود.

2⃣1⃣تقویت قوای جنسی

3⃣1⃣درمان پیسی

نکته: باید به اندازه سه کف دست و به صورت خشک صبح ناشتا میل شود

#سویق_کودک

سویق کودک

سویق کودک، از جمله سویق های ترکیبی است.

ترکیبی با پایه گندم و جو و درصد بالائی از مواد غذائی مورد نیاز کودک مانند سنجد و کدو

1⃣غذای کامل کودک

2⃣جایگزین مناسب شیر خشک برای کودکان شش ماه به بالا

3⃣مناسب برای رشد و تقویت عمومی کودک

🔴نکات مهم استفاده از سویق ها

✅بهترین زمان مصرف #سویق صبح ناشتا

✅بهترین روش مصرف سویق به صورت خشک(بدون اب)

✅همه خواص سویق مربوط به سویق خشک است.

✅مقدار مصرف سویق سه کف(3قاشق غذاخوری)

✅به کودکان از یک ماهگی می‌توان سویق داد ولی به مقدار کم.باید با آب یا با شیر مادر حل کنند و مانند «سرلاک» به کودک بدهند.

✅سبوس در سویق باید از جهت وزنی مساوی با آرد باشد.

✅سویق عدس سودازا است افرادی که سوداء دارند نباید از سویق عدس استفاده کنند و باید از جایگزین های آن مانند اسفرزه و سرد کننده و صفراءبر استفاده کنند.

📝استادتبریزیان

#علایم_غلبه_طبایع_در_بدن:

✅مزاج خود را بشناسید و از بیماریها دور شوید و سلامتی را برای همیشه در بدن احساس کنید✅

✅به اسم بیماری نگاه نکنید با اون اسم های عجیب غریب، همه اینها ریشه ش همین 4تا مزاجی هست که خواهیم گفت✅

✅اگر بدن بهم ریختگی طبع و مزاج نداشته باشد مریض نمیشود✅

1️⃣علائم غلبهٔ دم:

جوش صورت و بدن

خارش مخصوصا بین دوکتف که محل حجامت عام هست.

قرمزی زیر پلک

فشار خون بالا

گرمای ظاهری و پوست بدن

🍂🍃🍂🍃🍂🍃

علائم غلبه صفرا:

گر گرفتگی و گرمای درونی

گرما زدگی

تب داخلی

عطش و تعریق

عرق دست و پا

ریزش مو

بوی بد و گرم دهان

تلخی دهان

استفراغ زرد یا سبز

اسهال

زرد بودن چهره

عصبانیت یک دفعه

غضب

نا آرامی و اضطراب درونی

احساس خستگی

سر درد و میگرن

🍂🍃🍂🍃🍂🍃

علائم غلبهٔ بلغم:

خلط پشت گلو

سردی دست و پا

چاقی و بی تحرکی

بی تحرکی و بی حوصلگی

سفیدی مو و ریزش مو

پژمردگی پوست

ترشی دهان و بوی بد

ضعف حافظه و چشم و گوش

گوشه گیری و افکار منفی

🍂🍃🍂🍃🍂🍃

علایم غلبه  سودا :

یبوست مقاوم

خشکی پوست و بدن

فکرو خیال زیاد (همیشه در فکر خود غوطه ور است )

تیرگی پوست،مدفوع،ادرار،خون

وسواس در امور

افسردگی

موی زیاد بدن

🔔📣❌هشدار: در صورتی که هریک از علائم بالا رو دارید حتما پیگیر باشید تا مزاج و طبع خودتون را به حالت متعادل برگردونید، در صورتی که به  موقع متعادل نشود از ناحیه همون طبع و مزاج دچار بیماری میشوید و درصورتی که غلبه شدیدتر شود بیماری های شدیدتری هم گریبان شمارو خواهد گرفت.

👈 همه اینها قابل درمان است

نه با قرص نه به دارو

با اصلاح سبک زندگی

مزاج خود را بشناسید و از بیماریها دور شوید و سلامتی را برای همیشه در بدن احساس کنید

پس شناخت مزاج اصلاح مزاج  و اصلاح غذا گام اول سلامتی است👍🤚🙌💪🏻

🌹 طب اسلامی طب سلامتی است 🌹

خدا خیرت بده که همچین تاپیکی زدی

🌹

سایت مرکز طب اسلامی که واسه خرید داروهای آیت الله تبریزیان هست رو بخوای اینجا معرفی کنی یعنی ممنوعه؟

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

من از همه ی این مزاج ها که گفتی یکی از علائم رو  دارم 😐 الان من باید چیکار کنم کمکم کن لطفا😘 

مثلا از اولی جوش صورت از دومی عرق دست و پا از سومی سردی دست و پا و از چهارمی فکروخیال 

...این ۴ تا رو همیشه دارم درمانم نشدن 

یه مدت بهتر میشه باز میاد

بگو من چیکار کنم😥😥😥

چاق نبودم اما بخاطر خوشتیپ تر شدن حاضر شدم از خوراکی های خوشمزه دست بکشم و فقط به هدفم فکر کنم وزن اولم ۵۷ بود و الان شدم ۵۰ خواستن توانستن است💪 آهای چاقالو باتوام یکم به خودت بیا😑 هرکی خواست شروع کنه بگه تا کمکش کنم ..دلم نمیخواد لاغر شدن واسه دوستام آرزو باشه😊درضمن!( چاقالو مزاح بودا ناراحت نشی دوستم😉)
خدا خیرت بده که همچین تاپیکی زدی 🌹 سایت مرکز طب اسلامی که واسه خرید داروهای آیت الله تبریزیان هست ...

خواهش وظیفمه اطلاع بدم به هم وطنام ،دارم منتها ممنوع برو تو گوگل بزن تبریزیان ادرسش قم هست ...تلفنش هست اون چون مطبش هم هست میزارم،تمام نمایندگی های دارای مجوز رو هم گذاشتم توی همین تاپیک ولی کانال ممنوع هست...یه چیز داروها رو فقط فقط از جای معتبر بخرید چون تو این راه متاسفانه طبق معمول سود جویانی هستند...

من از همه ی این مزاج ها که گفتی یکی از علائم رو  دارم 😐 الان من باید چیکار کنم کمکم کن لطفا😘& ...

عزیزم من تک تک مزاج ها رو میزارم؛و اینکه درمان مزاجها رو طبق کتاب و منبع هم میزارم اما برای تعیین مزاج حتما پیش یک درمانگر طب اسلامی برو تا دقیق مزاجتون تعیین شه..

من اطلاعات کلی رو میزارم....استفاده کنید..مثلا برای تعدیل مزاج کلی مصرف کاسنی رو مثل چای دم کنید ار روز میل کنید...ترک مواد مضر مثل غذاهایی ک نگه دارنده دارند و غیره...باید کم کم اثلاح تغذیه کنیم غذای سالم=تن سالم

🔹استحمام و حمام

- منظور از حمام جای بسیار گرم است و به جایی که گرم نباشد حمام نمیگویند.

♦هندسه حمام

حمام، هندسه ی خاصی دارد که دارای 4 بخش است و بر اساس چهار طبع بدن طراحی شده است:

1- اطاق اول؛ سرد و خشک.

2- اطاق دوم؛ سرد و مرطوب

3- اطاق سوم؛ گرم و تر

4- اطاق چهارم؛ گرم و خشک.

که به ترتیب باید وارد هر یک از این اطاق ها شد.

♦ فواید حمام

1- نرم کردن اعصاب

2- درمان غلبه بلغم

3- نشسته حمام کردن پیازچه های مو  را تقویت میکند.

نکته: اساس یک سوم بیماریها از بلغم (سردی مزاج) بوده و حمام نیز درمان بلغم است.

♦مقدار حمام رفتن

- حداقل؛ یک روز در میان

- حداکثر؛ هفته ای یک بار.

نکته 1: هر روز حمام رفتن بدن را لاغر میکند، یک روز در میان حمام رفتن بدن را چاق میکند.

نکته 2: هر روز حمام رفتن نهی شده است مگر در صورتی که انسان ناچار باشد، مثلا برای لاغر شدن.

♦زمان رفتن به حمام

1- در حال سیری و پر بودن شکم به شدت نهی شده است.

2- به صورت ناشتا رفتن نیز خوب نیست و باید مقداری غذا داخل شکم باشد.

نکته: حمام رفتن در حالت کاملا سیر بودن یا با معده کاملا خالی خط قرمز است و بشدت نهی شده است.

♦توصیه ها

1- نباید یکباره از جای سرد به جای گرم و از جای سرد به جای گرم وارد شد بلکه باید بدن آماده ی تغییر باشد؛ همچنین درجه آب را نباید بصورت ناگهانی از گرم به سرد یا بالعکس تغییر داد. به همین علت توصیه شده که انسان قبل از وارد شدن به حمام باید 5 جرعه آب گرم بنوشد و پنج کف آب گرم روی سر بریزد. این عمل برای پیشگیری از سردرد هم این کار بسیار خوب است.

2- برای پیشگیری از کک و مک و جوش، قبل از وارد شدن به حمام باید بدن را با روغن مالی کرد (روغن بنفشه پایه زیتون بهتر است)

3- نوره کشیدن بدن؛ هر 15 روز یکبار (نوره اسلامی (واجبی) بجای تیغ، مؤکد است.)

4- خضاب کردن بدن با حنا

5- در کانون اول ماه های رومی (دسامبر: از 10 آذر تا 10 دی) حمام رفتن و همبستری باید کم شود.

6- برهنه شدن کامل در حمام خصوصی اشکالی ندارد.

نکته 1: روایات ازبرهنه شدن در جایی که بیننده ای است نهی کرده اند.

نکته 2: ورود از آب گرم به سرد و بالعکس که در استخرها رایج است بسیار خطرناک میباشد

♦پرهیزات

1- در حمام آب سرد ننوشید، معده را فاسد می کند. (خوردن آب بعد از حمام نیز ممنوع است.)

♦صابون

مخلوط آرد و روغن زیتون را باید روی کیسه با الیاف طبیعی ریخت

نکته: کیسه های پلاستیکی مضر است.

♦شامپو

1- استفاده از آسیاب شده  برگ سدر.

2- شستن سر با گل خطمی سفید، هر جمعه که سبب لطیف و نرم کردن موها، از بین بردن چربی و چرک سر، از بین بردن همّ و غم، درمان شوره ی سر و شپش سر و میگرن، جلوگیری از کچلی و کم مویی و باریکی مو میشود.

🔸روش مصرف

1- خود گل خطمی را آسیاب کرده و به سر و بدن بمالند (برای کسانی که موهای کوتاهی دارند)

2- ابتدا گل ختمی را بمدت نیم ساعت الی 2 ساعت در آب ترجیحا گرم خیسانده و با مایعی که پس از صاف کردن حاصل میشود سر را میشویند و هر بار قبل از استفاده اینکار انجام شود چون مایع برای مدت طولانی ماندگار نیست؛ میتوان حنا و سدر نیز مخلوط کرد.

♦آداب خروج از حمام:

- ریختن آب سرد روی پاها جهت آماده کردن بدن برای خروج از محل گرم به مکان سرد.

♦حمام چهل دقیقه ای!

1- استفاده از نوره (بعد از 4-5 دقیقه نوره شسته شود.)

2- تامل یک ربع زیر آب گرم.

3- کیسه و سفیدآب .

4- لیف صابون.

5- استفاده از معجون سدر و مورد و حنا روی بدن.

6- لیف سرکه. (لیف به سرکه آغشته شود)

7- غسل.

8- روغن مالی با روغن زیتون.

9- قبل از خروج از حمام پاها را زیر آب سرد بگیرید.

10- استراحت 20 دقیقه با کلاه و بالاپوش گرم کنار بخاری یا زیر آفتاب

11- در هنگام یک ربع تحمل در حمام، حتما از سنگ پا استفاده شود. (برای دیابت مفید است)

12- بعد از حمام کاملا بالاتنه پوشیده باشد، نباید نسیمی به سر و بدن بخورد.

(استاد تبریزیان و روایات)

.

▪درمان #چاقی:

1.  کم کردن غذا و پرهیز از غذای رنگارنگ(خوردن غذای ساده سه ترکیبی)

2.  خوردن ماهی تازه(هفته ای یکبار)

نکته: قبل یا بعد از خوردن ماهی چند عدد خرما خورده شود

3.  خوردن زنیان و گردو باهم روزانه به اندازه یک قاشق

4.  گوشت خشک خوردن

5.  پرهیز از خوراک های چاق کننده

6.  داروی کاهنده اشتها(بقله الفاطمه) قبل از وعده غذایی(یک قاشق چای خوری)

7.  خوردن دم کرده ی سنای مکی(دو قاشق غذا خوری)

8. حذف روغن های صنعتی و استفاده از روغن شحم گاو یا زیتون جهت مصرف روزانه بجای روغن های دیگر

9.  حمام گرم رفتن هر روز و بصورت ناشتا(سونا)

10-خوردن خرفه یا تخم خرفه نیم ساعت قبل از غذا

11-حذف کردن وعده ی ناهار

12-قبل از سیر شدن دست از غذا بکشید-بین غذا آب نخورید

13-خوردن روزانه سویق جو (ناشتا دو قاشق غذاخوری)

_-------------------------------

توجه: در صورت غلبه هر یک از طبایع و مزاج ها ، حتما بایز اصلاح مزاج انجام شود.