2777
2789
عنوان

طب اسلامی

| مشاهده متن کامل بحث + 77090 بازدید | 206 پست
برای درمان یائسگی زودرس پیشنهادی دارید

با اجازه استارتر

ماساژ روغن کلکلانج و خوردنش خوبه برو تو  اپارات سرچ کن

میشه برای سلامتی نی نیم  صلوات بفرستین  .................................🌷🌷🌷
برای درمان یائسگی زودرس پیشنهادی دارید

عزیزم من دارم معرفی میکنم که کسایی که مشکل دارند سراغ این طب بروند و درمان بگیرند حتما پیش یکی از درمانگر ها ب و که مزاجتو بشناسن و بعد بهت دارو بدن..

ولی در کل حنا گداشتن مرتب باعث میشه حیض شید و اینکه دارویی به اسم ابهل هست که درمان یائسگی هست ولی حتما مراجعه کنید که درمان کلی تر و خاص تر بگیرید ...اینجا من اگر جواب بدم ممکنه نی نی سایت ایراد بگیره

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

میشه درخواست دوستی من رو قبول کنید.میخوام سوالم رو خصوصی بپرسم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

🍃 نقاط مختلف مورد حجامت بدن و خواص هر یک از آنها

✅حجامت پشت گوش ها

🔹خواص : رفع سرگیجه ، بی عقلی و پیری زود رس ، جلوگیری از سفید شدن مو ها ، درمان بیماری های چشم (نظیر عفونت ها ، گل مژه ، ریزش مژه و ابرو ها )

✅حجامت کمر (رهاننده)

محل آن در گودی کمر می باشد .

🔹خواص : رفع درد و اسپاسم کمر ، رفع جوش و دمل در ناحیه کمرو با سن ، درمان التهاب رحم ، تخمدان ها و مثانه ، نقرس ، بواسیر ، خارش پشت ، دوالی ( DVT و ورم پاها ). حجامت کمر بهترین حجامت برای درمان کیست تخمدان و فیبروم رحم می باشد .

✅حجامت زانو ها

🔹خواص : رفع دمل های چرکی و مزمن در ساق پا ها، رفع اخلاط گرم از زانو ها و درمان درد زانو ها (به شرطی که در دفعات متعدد حجامت انجام شود )

✅حجامت ساق پاها

🔹خواص: تصفیه خون ، بازکردن خون قاعدگی (درمان آمنوره)،مفید در بیماران کم خونی ارثی مثل تالاسمی و غیره ، رفع خارش کلی بدن ، درمان سندرم ساق پای بی قرار ، درمان واریس پاها ، درمان درد سیاتیک ، درد کمر و اسپاسم ساق پاها .

خاصیت : این حجامت مانند فصد صافن پا عمل میکند

دست و پا گیر ترین منتظرَت من هستم...بخورَد توی سرم ناله ی یا بنَ الحسنم..اللهم عجل الولیک الفرج

🔹لیست داروهای طب شیعی🔹

#الف:بیماریهای مختلف👇

🔸داروهای ترکیبی ده گانه

▫️مرکب یک (رب سفرجل)

- داروی اصلی بیماری های کبدی و معده، اسهال و استفراغ و تهوع و ویار، تب شدید، پروستات، داروی غلبه سوداء، صفراء و بلغم، داروی خارش بدن و ترک دست و پا، زردی، هپاتیت، استسقاء، پسوریازیس

▫️مرکب دو (زنجفیلات)

- درمان تمامی بیماریهای معده، شکم درد، رفلکس، رنگ پریدگی، تپش قلب، تنگی نفس که عامل آن معده است

▫️مرکب سه (اسارون)

- درمان شاخص بیماری تمامی بیماریهای مثانه، ورم شکم، مشکلات معده، غلبه بلغم، سنگ یا زواید رسوبی مثانه، ادرار خونی، برگشت ادرار، احتباس ادرار حتی  اگر به علت سحر باشد.

▫️مرکب چهار (حب البلسان)

- داروی بیماری های کلیه، پروستات، ناباروری، دیابت، درد پهلو و شکم و نفخ، تپش قلب، تنگی نفس،ضعف جنسی، سرمای مفاصل، سختی ادرار، تنظیم کار قلب، اشتها آور، درد سینه، ضعف بینایی حاصل از دیابت و بیماریهای چشم، قند، رنگ پریدگی، زردی و تشنگی، سردرد، کوچکی مغز، تب و لرز و هر بیماری قدیم و جدید

▫️مرکب پنج (داروی جامع امام رضا علیه السلام)

- دارویی جامع برای بیماری های متنوع؛ از معجزات بوده و یک داروخانه کامل است. این دارو برای رسیدن به بیماری در هر عضو به یک حامل (حمل کننده) احتیاج دارد که تفصیلش در لینک زیر است.

▫️مرکب شش (قرص خون)

- درمان بیماریهای قلبی و دریچه قلب، کم خونی، سرطان خون، تالاسمی، هموفیلی، بواسیر، سوراخ شدن قلب، رگ اضافی در قلب، نقص قلب نوزادان، صدای غیر طبیعی قلب،لپوس ، گره خوردگی های عروق، دیابت نوع یک، بارداری مجدد زنی که سقط کرده، بی خوابی حاصل از کم خونی، کم خونی، بواسیر، لکه بینی بانوان، پوکی استخوان

▫️مرکب هفت (داروی شافیه حضرت موسی علیه السلام) معجزه پیامبران و درمان تمام بیماری ها. تهیه ی آن حدود بیست ماه زمان میبرد که هر مدتی از ساخت دارو بگذرد درمان یک سری از بیماری هاست تفصیلش در لینک زیر

▫️مرکب هشت (داروی حضرت محمد صل الله علیه و آله) همان مرکب هفتم است با کمی تغییرات که درمان تمام بیماری هاست از جمله ام.اس، پارکینسون و حتی سرطان.

▫️مرکب نه

- درمان دردهای لگن، یبوست مقاوم، و درمان عام برای تمام بیماری ها.

▫️مرکب ده (سید الادویه)

- درمان بیماری های پوستی مثل بهق، پیسی، برص اگزما و فلج، لقوه، پسوریازیس و ...

▫️داروی امام کاظم (علیه السلام)

- تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از بیماری ها، درمان و پیشگیری سرما خوردگی، آنفولانزا، گلو درد، تب، غدد لنفاوی و بیماری ایدز

▫️انواع سویق( 13 نوع):

درمان انواع بیماریهای استخوانی، ناباروری، رشد، غدد، غلبه مزاج و...

▫️بلغم زدا

درمان ضعف حافظه و چشم و گوش، ریزش مو، دردهای پیری، سردی کف پا، خلط پشت گلو، تقویت لثه و جلوگیری از خونریزی آن و بدبویی دهان.

▫️سودابر

- درمان وسواس، افسردگی، ترس، فکر و خیال، خواب ترسناک، یبوست، کرون روده، تیرگی پوست و کک و مک و خال سیاه و قهوه ای.

▫️صفرابر

- درمان صفرای زائد، گر گرفتگی، عصبانیت، بیخوابی، بدخواب رفتن و سخت بیدارشدن، ریزش موی جوانها، سرگیجه، تهوع، تکرر ادرار، خستگی

#ب- داروهای بیماریهای خاص

1-بیماریهای قلبی،خونی،مغز،اعصاب و روان،غدد

▫️داروی تقویت قلب(به دانه)

- تقویت کننده قلب، نبض و ضربان ضعیف قلب.

کمون (جامع+زیره)

رفع تپش قلب ناشی از معده

▫️باز کننده عروق(پودر فلفل)

- بازکننده عروق گرفته شده حتی رگهای ریز و کوچک.

▫️لخته خون(فلفل قرمز)

- رفع لخته های خونی داخل بافت های بدن و دردهای ناشی از لخته شدن خون

▫️قرص خون(مرکب شش)

- درمان تمام بیماری های خونی، کم خونی، بیماری های قلبی، عروقی، بواسیر و...

▫️خونساز(تره)

- کمک به خونسازی بدن و رفع کم خونی

▫️چربی خون(شوید)

- درمان چربی بالای خون

▫️فشار خون(تبیغ)

- درمان فشاربالای خون وغلظت خون

▫️صاف کننده خون(زنبق)

- درمان غلظت خون، لخته خون، تپش قلب، خواب رفتگی دست و پا، خواب آلودگش، درد عضلات، کک و مک و جوش صورت و بدن، خال، حساسیت و خارش پوست، سوزش کف پا، خار پاشنه، زونا، اگزما،صدف، تبخال دهانی و تناسلی، کلیه و کبد و طحال

▫️کاسنی

-درمان ناباروری، ورم روده، غلظت خون،

▫️طحال

- موثر در درمان بیماری های طحال.

▫️تشنج(انغوزه)

- کمک در درمان و پیشگیری از تشنج.

▫️داروی عقل(سلق)

- تقویت کننده و افزایش دهنده عقل، درمان لقوه (پارکینسون)، آلزایمر، تشنج و صرع، ضعف مغز، سی پی، لرزش سر و دست، اوتیسم،عقب افتادگی ذهنی، ام اس،بچه هایی که دیر زبان باز می کنند

▫️داروی هوش(لبان)

- بالابردن کارایی مغز و ایجاد تحریک جنسی و رفع بی میلی جنسی، درمان خواب آلودگی.

▫️تقویت اعصاب(پودر بابونه)

- مقوی اعصاب، رفع افسردگی و احساس خستگی، موثر در درمان بیماری های ام اس، صرع و سی پی، لرزش دست، لرزش سر، کشیدگی عضله معلول اعصاب و ...

▫️مفرح(زعفران)

- برطرف کننده حالت افسردگی، بیماری روانی و ایجاد نشاط، موثر در درمان آلزایمر و ضعف حافظه.

▫️روغن بنفشه کنجدی

- درمان بیماری های مربوط به سر و بینی مثل سردرد،سینوزیت،میگرن،پارکینسون، خون دماغ، آلزایمر و ضعف حافظه، تب، ضعف مغز، ضعف اعصاب، افتادگی پلک، ضایعه نخاعی و ضربه مغزی، تحلیل نیرو، پلیپ بینی، از بین رفتن حس بویایی، انحراف بینی، گرفتگی بینی و..

▫️روغن بسباسه(رب)

- درمان درد شقیقه، درد پهلو، درد لگن، یبوست غیر قابل رفع

▫️جامع مرزنجوش

- درمان تیروئید کم کار و پر کار و انواع امراض مربوط به سیستم های عصبی و مغز.

▫️قطره سداب سرکه

- رفع اضطراب و جن، جایگزین قطره فلج اطفال

▫️صرع(مومیایی)

- موثر در بهبودی و درمان بیماری صرع.

▫️بخور حضرت مریم(س)

رفع بیماریهای اعصاب و روان و جن و ارواح

🔹نکته: در درمان بیماریها، علاوه بر داروهای مخصوص، مرکب های دهگانه، تعدیل کننده های مزاج(سودابر-صفرابر-بلغم زدا)، تقویت کننده های سیستم ایمنی(داروی ابن مسعود-داروی امام کاظم-سکنجبین-شربت امام صادق و امام رضا علیهما السلام-حجامت-عسل-آب فاتر-سویق و...) نیز توصیه میشوند.

بنظدتون اینکه کجا هر شب تاپیک بزارم که متوالی باشه و همه استفاده کنند؟؟؟ ایا هر دفعه تاپیک جدا بزنم ؟

💎اصلاحات(پاکسازی ها،تخلیه ها) در طب اسلامی💎

👌کليه دستورات بر اساس روايات چهارده معصوم عليهم السلام مي باشد(مراجعه به حليه المتقين و مکارم الاخلاق)

👌بدن برای سلامت خود همچون کامپیوتر به ویروس کشی و همچون ماشین به تعویض روغن و 💎اصلاحات(پاکسازی ها،تخلیه ها) در طب اسلامی💎

👌کليه دستورات بر اساس روايات چهارده معصوم عليهم السلام مي باشد(مراجعه به حليه المتقين و مکارم الاخلاق)

👌بدن برای سلامت خود همچون کامپیوتر به ویروس کشی و همچون ماشین به تعویض روغن و فی لتر نیازمند است.

👌تخلیه مقدم بر تحلیه است تا پاکسازی صورت نگیرد اصلاح تغذیه و درمان و دارو اثر کامل نخواهد داشت.

1⃣اصلاحات طبیعی (بدون دخالت انسان صورت می پذیرد)

خونریزی بینی ، سرفه ، آب ریزش بینی  ، حیض،نفاس،استحاضه، ادرار ، مدفوع ، باد شکم ،  سکسکه ، اشک ، ترشحات واژن ،  دفع گاز سمی از ریه ، دفع گازها از مو و پوست ، ترشحات صبحگاهی چشم ، آروق زدن( باد گلو)،احتلام

2⃣اصلاحات طبیبی(با کمک انسان در بدن صورت می پذیرد)

🔴اصلاحات داخلی

1⃣اصلاحات عروقي(پاکسازي قلب-رگ-کبد-طحال)

🔷کم عمق=حجامت(انجام حجامت عام وخاص)
🔷عميق=فصد(رگ زني)توسط افراد خبره انجام مي پذيرد.

2⃣اصلاحات گوارشي(پاکسازي دهان-معده-روده بزرگ و کوچک،مثانه،کیسه صفرا یا زهره،آپاندیس)

🔷سواک(استفاده همه روزه از چوب مسواک اراک قبل و بعد خواب و هنگام نماز) خلال (غیر چوب انار،نی،ریحان،گز،مورد)
🔷قي عمدي(استفراغ عمدي 2ساعت پس از خوردن غذا با دست يا خوردن مواد قي آورمثل ترکیب آب نمک و گلاب)
🔷مسهل خوردن(خوردن گل سرخ + سنا بصورت چاي يا خوراکي جهت ايجاد اسهال)
🔷تنقيه(استعمال مخلوط آب ولرم و نمک يا آب  پاچه يا آب+روغن) (زيتون+نمک+گل خطمي+گل بنفشه)
🔷استبرا،تحنن،ختنه،مدرات(خوردن غذا هاي ادرار آور مانند ترب،خربزه)
🔷روزه(امساک)روزه گرفتن دوشنبه و پنج شنبه ي هر هفته

3⃣اصلاحات دماغي(پاکسازي مغز و اعصاب)

🔷سعوط(استعمال انفيه جهت ايجاد عطسه هفته اي يکبار (کندش و سیاهدانه)و چکاندن دو قطره روغن              
بنفشه در هر سوراخ بيني هر شب هنگام خواب)
🔷استنشاق(داخل نمودن آب در بيني و خروج با فشار و با مخلوط آب ولرم + نمک)
🔷بخورات(استعمال دود)(کندر+اسفند+عود هندی،عود قماری-بخور مریم) و  بخار آب+دارو ها از طريق بيني و منافذ پوست)
🔷استعمال عطر(گلاب،مشک،نرگس،گل سرخ،مورد،مرزنگوش،عنبر،زعفران،غالیه)
🔷ایجاد اشک(ايجاد اشک از طريق مناجات و روضه)

🔴اصلاحات خارجي:(پاکسازي پوست-مو-چشم و...)

🔷حمام(رفتن به حمام همراه تعريق و ديگر آداب حمام که در روايات آمده است)(جکوزی،سوناي خشک يا بخار)و شستشوي دست+صورت +پا با آب سرد
🔷سرمه(استفاده سرمه سنگ يا گياهي شبها 3 ميل چشم چپ 4 ميل سمت راست)
🔷اصلاح مو و ناخن (چيدن بموقع مو و ناخن ها)پنج شنبه و جمعه  
🔷شانه(زياد شانه زدن به موها)در حالت نشسته شانه زدن  آبزن(استفاده از آب و دارو نشستن در آن)
🔷مالش(انواع ماساژ)

🔴اصلاحات م

👌تخلیه مقدم بر تحلیه است تا پاکسازی صورت نگیرد اصلاح تغذیه و درمان و دارو اثر کامل نخواهد داشت.

1⃣اصلاحات طبیعی (بدون دخالت انسان صورت می پذیرد)

خونریزی بینی ، سرفه ، آب ریزش بینی  ، حیض،نفاس،استحاضه، ادرار ، مدفوع ، باد شکم ،  سکسکه ، اشک ، ترشحات واژن ،  دفع گاز سمی از ریه ، دفع گازها از مو و پوست ، ترشحات صبحگاهی چشم ، آروق زدن( باد گلو)،احتلام

2⃣اصلاحات طبیبی(با کمک انسان در بدن صورت می پذیرد)

🔴اصلاحات داخلی

1⃣اصلاحات عروقي(پاکسازي قلب-رگ-کبد-طحال)

🔷کم عمق=حجامت(انجام حجامت عام وخاص)

🔷عميق=فصد(رگ زني)توسط افراد خبره انجام مي پذيرد.

2⃣اصلاحات گوارشي(پاکسازي دهان-معده-روده بزرگ و کوچک،مثانه،کیسه صفرا یا زهره،آپاندیس)

🔷سواک(استفاده همه روزه از چوب مسواک اراک قبل و بعد خواب و هنگام نماز) خلال (غیر چوب انار،نی،ریحان،گز،مورد)

🔷قي عمدي(استفراغ عمدي 2ساعت پس از خوردن غذا با دست يا خوردن مواد قي آورمثل ترکیب آب نمک و گلاب)

🔷مسهل خوردن(خوردن گل سرخ + سنا بصورت چاي يا خوراکي جهت ايجاد اسهال)

🔷تنقيه(استعمال مخلوط آب ولرم و نمک يا آب  پاچه يا آب+روغن) (زيتون+نمک+گل خطمي+گل بنفشه)

🔷استبرا،تحنن،ختنه،مدرات(خوردن غذا هاي ادرار آور مانند ترب،خربزه)

🔷روزه(امساک)روزه گرفتن دوشنبه و پنج شنبه ي هر هفته

3⃣اصلاحات دماغي(پاکسازي مغز و اعصاب)

🔷سعوط(استعمال انفيه جهت ايجاد عطسه هفته اي يکبار (کندش و سیاهدانه)و چکاندن دو قطره روغن              

بنفشه در هر سوراخ بيني هر شب هنگام خواب)

🔷استنشاق(داخل نمودن آب در بيني و خروج با فشار و با مخلوط آب ولرم + نمک)

🔷بخورات(استعمال دود)(کندر+اسفند+عود هندی،عود قماری-بخور مریم) و  بخار آب+دارو ها از طريق بيني و منافذ پوست)

🔷استعمال عطر(گلاب،مشک،نرگس،گل سرخ،مورد،مرزنگوش،عنبر،زعفران،غالیه)

🔷ایجاد اشک(ايجاد اشک از طريق مناجات و روضه)

🔴اصلاحات خارجي:(پاکسازي پوست-مو-چشم و...)

🔷حمام(رفتن به حمام همراه تعريق و ديگر آداب حمام که در روايات آمده است)(جکوزی،سوناي خشک يا بخار)و شستشوي دست+صورت +پا با آب سرد

🔷سرمه(استفاده سرمه سنگ يا گياهي شبها 3 ميل چشم چپ 4 ميل سمت راست)

🔷اصلاح مو و ناخن (چيدن بموقع مو و ناخن ها)پنج شنبه و جمعه  

🔷شانه(زياد شانه زدن به موها)در حالت نشسته شانه زدن  آبزن(استفاده از آب و دارو نشستن در آن)

🔷مالش(انواع ماساژ)

🔴اصلاحات معنوی:

🔷نکاح

🔷استغفار،روزه،نماز،توبه

همین ادامه بده دوست عزیز خیلی عالی  ممنون

هر روز توی این تاپیک مطلب بزارم به روز میشه؟؟؟؟