2777
2789
عنوان

ماما در قم

594 بازدید | 12 پست

چند هفته است دنبال یه ماما عالی میگردم چون اولین بارداریم هست خیلی میترسم کسی تجربه داره مطبش قشنگ و تمیز باشه خودش هم مهربون و کار بلد و سزارین هم قبول کنه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شماره مطبش رو نداربن؟

ن عزیزم ندارم. ببین ماما رشیدی خیلی کلاس های خوبی برگزار میکنه. کلاس های ورزش لگنی و امادگی برای زایمان. شنیدم ماماهمراه های خوبی هم داره ک میتونی قرار داد ببندی برای زایمان. اسم مرکزش رویش هست. توی نت بزنی میاره. 

ماما عباس زاده اسم مرکزش فک کنم طلوع بود. یه همچین چیزی. از سمت خیابون انقلاب که میخای بپیچی توی کلهر همون سر پیچ میشه مطبش. من رفتم پیشش و ازش خواستم خانم زمانی ماماهمراهم باشه که فوق العاده بود. هم با تجربه هم مهربون هم مومن. ولی متاسفانه شماره هیچکدومو ندارم چون گوشیمو عوض کردم. 

سلام عزیزم حوری سادات خانم متفکریان مطبشون تو بلوار امین هست واقعا ماما عالی دلسوز و درجه یکی هستن اسم مرکزشون ماما میلاد هست و بهترین ماما همراه رو برای زایمانت بهت معرفی میکنه

توی دوران بارداریت هم کلاس های ورزش لگنی و یوگا بارداری برکزاز می‌کنه که برای زایمان راحت خیلی بهت کمک میکنه

تازه میتونی توی دوره هوش جنینش، برای باهوش تر شدن نوزادت شرکت کنی.

02532928184شماره مطبشه