2777
2789
عنوان

چرا من نمیمیرم

87 بازدید | 10 پست

سختی های زندگی آدمو زجر کش میکنن 

هی میکشن و هی زنده میکنن

خسته شدم

دلم میخواد انقدددددر جیغ بزنم تا بمیرم

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه

خدا رو نداری مگه؟ 

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه کدوم خدا

اوهوم‌ فهمیدم چرا سختی ها زجر کشتت میکنن. باشه پس.

چطور یه پست رو به دقیقه ای درجا میترکونید ولی اینهمه گزارش و پیام و اعتراض میدیم نمیبینید؟! وقتی جواب گزارش ها رو نمیدید خودمون مجبوریم کاربر موردنظر رو ادب کنیم.  
اوهوم‌ فهمیدم چرا سختی ها زجر کشتت میکنن. باشه پس.

واقعا کدوم خدا؟ همون که تمام دلخوشی هامو ازم گرفت؟】

همون که هرچی دعا کردم صدامو نشنید؟]

همون که منو انداخت دور تا به حال خودم باشم؟

کدوم خدا

واقعا کدوم خدا؟ همون که تمام دلخوشی هامو ازم گرفت؟】همون که هرچی دعا کردم صدامو نشنید؟]همون که منو ان ...

نعوذباالله من خدا بودم مینداختمت دور. یه زبون سالم بهت داده که میتونی حرف بزنی دهن باز میکنی ازش شکایت میکنی براش کاری داشت لالت کنه؟ مشکلاتی که با گناهان خودت و نیت های خودت و کفر گویی های خودت، خودت سمتت میاری رو صبح و شب جای عذرخواهی طلبکار میشی ازش. خدا تعهدی نداده آرزوهامون رو بهمون بده خودش هم گفته اینجا دنیاست بهشت نیست اما لطف میکنه میده وقتی میگی کدوم خدا انتظار اجابت هم نداشته باش. حالا مثلا چه بنده ای بودی که انتظار داری از خدا. کدوم گفته اش رو انجام دادیم که طلبکاری. تو دعا کردنت هم باور نداری صداتو میشنوه وگرنه ما دعا میکنیم صدامونو میشنوه.

نعوذباالله من خدا بودم مینداختمت دور. یه زبون سالم بهت داده که میتونی حرف بزنی دهن باز میکنی ازش شکا ...

چقدر خوب که صداتو میشنوه خوش به حالت...

آره. درست میگی من خوب نبودم

چقدر خوب که صداتو میشنوه خوش به حالت...آره. درست میگی من خوب نبودم

مسخره اس که فکر کنی کسی‌که خلقت کرده و گفته دعا کن صداتو نشنوه.

انشاالله اونقدر خوشبخت بشی به این روزهات بخندی.