2777
2789
عنوان

دلداری همسرم

847 بازدید | 28 پست

الان یادش افتادم

روز جمعه  ناهار خونه مامانم بودیم حالم خیلی بد بود بغض داشت خفه ام میکرد 

وقتی با همسرم اومدیم تو ماشین من دیگه نتوستم بغضم رو نگه دارم  نمیخواستمم همسرم متوجه گریه ام بشه صورتم رو سمت پنجره کردم مثلا دارم بیرون رو نگاه میکنم و همینطور اشک میریختم

ولی همسرم فهمیده بود گاهی زیر چشمی  نگاش میکردم میدیدم  دستاش رو میاره بالا به صورتش میزنه متوجه شدم فهمیده من دارم گریه میکنم اونم گریه اش گرفته

تو دلم گفتم آخه مرد به جای اینکه منو آروم کنی ازم بپرسی چیه چرا گریه میکنی خودتم داری گریه میکنی؟

خواستم یه جوری سر صحبت را باهاش باز کنم تا باهام حرف بزنه شاید یکم آروم بشم

بهش گفتم محمد به نظرت آدم ها با چه امیدی زندگی میکنند؟  اونم گفت با امید صادقی رفیقش رو میگفت😅

هردوتامون خندیدیم😂

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

زندگی همین خوشیای کوچیک

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واییی😂😂🤣

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷
سلام من با کاربریای قبلیم خیلی باهاتون حرف زدم یادمه حال روحیتون خوب نبود،مال پارساله این حرفا که می ...

قربونت عزیزم

ممنونم از مهربونیت

خدا پشت و پناهت باشه

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

بله واقعادلمون خوشه به همین خنده ها

خوشی هاتون موندگار💗

میشه برام ی صلوات بفرسین منم مامان شم؟امشب بی بی چکم مثبت شد و انگار تموم دنیارو گرفتم ب طف امم رضا جااانم دعا کنید ازمایشمم مثبت شه