2777
2789
عنوان

پلیس فلوریدا😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 60 پست
آخه فکر میکردیم تو دعوا چه ضربه خوفناکی با این حرفا به طرف میزدیم.منکه شخصا فکر میکردم اگر بگم آینه ...

😂😂😂😂😩😩😩منم اوووف چ اوشگوول بودیما😂😂😂😂😂

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اونا زیادی سوسولن باو شرط میبندم نصف شوهرای ما نزده بیچاره

😂😂😂😂😂اوووق شوهر چلغووز م دیگ تازگیا زیر و دارچین زنجبیل و رازیانه و اویشن بهش میدم بهتره😖😖😖

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه بارم دختر همسایمون گفت بابات بعدا کچل میشه.سه شبانه روز اشک ریختمو کله بابامو رصد کردم.آخرم مرده شور ببره سقشو.باباجونم کچل شد

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

زن به شوهرش میگه : تو چرا از سرکار مياي منو سوپرايز نميکني؟ شوهر فردا که ازسر کار اومد گفت: عزيزم چشماتو ببند يه سوپرايز برات دارم

زنه چشماشو بست و وقتی باز کرد...😳

دید شوهره مامانشو با خودش آورده!😂

😂😂😂😂😩😩😩منم اوووف چ اوشگوول بودیما😂😂😂😂😂

خیلی خدایی.یعنی خیلیااا

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       

شب بخیر بچه های خوبم     

من حالت تهوع دارم بای   

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....
شب بخیر بچه های خوبم       من حالت تهوع دارم بای    

برو عشقم ایشاالله خوب بشی گلم😁😁😁😁😁

دیشب زنگ زدم حاج اقا ی محلمون دیدم گوشی تلفنش رفت روپیغام گیر گفت:

😂😂

شما با منزل حاج آقا هاشمی تماس گرفتید لطفا بعد از شنیدن سوره بقره پیغام خود را بگذارید!!!!!!!

.

.

.

الان دور وزه هنوز پای تلفنم تا پیغام بذارم😳😂

😂😂

😂😂

افرادی که مو های فر دارند بسیار خلاق و روشن فکر هستند ، به قضاوت دیگران اهمیت نمی دهند و برنامه های بلند پروازانه ای دارند !

روزتون مبارک

تبلیغ درختكاري در ایران اینطوری بیشتر جواب میده :

.

.

.

.

.

.

هموطن قلیانی ؛

نهال امروز ، ذغال فرداست !😂😂😂😂

امروز بکار فردا بچاق..😂😂😂

پس ما چی موهامون فر نیست😓

😂😂😂😂😂موها م فرفریه😂😂😂