2777
2789
عنوان

پلیس فلوریدا😂😂😂😂😂😂😂😂

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 60 پست
سلام مووووووووونا جونم خوبی

سلاااام عزیزم خوووبم تو خووبی گلم😀😀😍

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   
اینجاانقدربی فرهنگن ک نگورفتم بیرون ی پسره ازبغلم ردشدهمچین صدایی دادک نگو😶😶😶من بجاش خجالت کشیدم ...

😂😂😂😂😂😂😂عوووووق

روغن نارگیل اگ واس موی سر خوب بود موهای خود نارگیل اینجوری نبود  ولامثل پشم بُـــز   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فقط پنکه    

من اینکه پنکهه مث صحنه مثبت ۱۸ بود برام

کلییییی خجالت میکشیدمممم😂😂😂

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
بیاد ایران برای شوهر من حکم اعدام صادر میکنه      

😂😂😂😂سرشوونو بزنید

بردن با گوزش بمب اتم بسازن خخ

😂😂😂😂😂😂😂اره دقیقا باور کن چقدر میداده ک دیگ دستگیرش کردن😂😂😂😂

کیا یادشونه؟؟؟؟؟🤔☺️ بگو دوچرخه...سیبیل بابات میچرخه بگو فرانسه...بابات قد آدامسه بگو خاک اندا ...

آخه فکر میکردیم تو دعوا چه ضربه خوفناکی با این حرفا به طرف میزدیم.منکه شخصا فکر میکردم اگر بگم آینه آینه یعنی فحشای در وهمسایه هم بهش اصابت میکنه🤣

به قومی گرفتار شده ایم که فکر میکنند خداوند جز آنها کس دیگری را هدایت نکرده است. 😏😉                    ابن سینا       
😂😂😂😂😂😂😂اره دقیقا باور کن چقدر میداده ک دیگ دستگیرش کردن😂😂😂😂

اونا زیادی سوسولن باو

شرط میبندم نصف شوهرای ما نزده بیچاره

به حدی دوستت دارم که میدانم خدا روزی ،سوالش از تو این باشد چه کردی او پرستیدت؟

وااا🙊🙊🙊

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝