2777
2789
عنوان

تاپیک شوهر آمریکاییی 😐😐😐

193 بازدید | 12 پست

بسه دیگه آدم اینقد حسود همش قدم ۱۷۲ ،چشم آبیم هیکلم خوبه به ما چه ربطی داره ۱۰ تا تاپیک زده ول کن نیست ،من خوشگلم حق اون نبود بره آمریکا با قیافه معمولی و قد کوتاه با مرد آمریکایی ازدواج کنه😐

چقد میتونه حسود باشه 

وقتی میگیم اون تلاش کرده،زحمت کشیده حتی زجر کشیده وقتی دکتری گرفته و آمریکام پذیرفته شده معلومه از تفریحات، خوابش و خیلی چیزای دیگه زده ولی تو از حسودی هی میگی  شانس آورده  با همینا خودتو آروم کن شانسو کوفت،شانس کجا بود زحمت کشیده

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من تو تاپیکش پست گزاشتم و الانم میگم ک بخاطر قلب سیاهش هیچوقت ب جاهای بالایی نمیرسه بنظرم

بـانـوے آریـایـے💙                                                            1400.06.09🤍                                                           
اول انکار میکرد که نه من حسودیشو نمیکنم، بعد اقرار کرد داره از حسودی میترکه🤭

دقیقا همش هی قد و هیکلش وسط میکشه خوب از عقلتم بگو ،راست میگی تو قبول میشدی آمریکا با مرد آمریکایی ازدواج میکردی

نظر من صرفا برای استاتره با نظرم مخالفی، مهم نیست .به شما ربطی نداره که بخوای ریپلای بزنی بی شخصیتی اگه مخالف باشی و بخوای ریپلای کنی و دنبال بحث باشی

الان همشهریمون خانومش دانمارکیه من باید حسودی کنم یکی دیگه خانومش لبنانیه من باید حسودی کنم آدم باید ...

والله به خدا هی قد و هیکلش میکشه وسط،راست میگی عقل و استعدادتو با اون مقایسه کن

من تو تاپیکش پست گزاشتم و الانم میگم ک بخاطر قلب سیاهش هیچوقت ب جاهای بالایی نمیرسه بنظرم

دقیقا ،توهم تلاش میکردی که حالا از حسودی ۱۰ تا تاپیک نزنی

البته بعضی ها اون قدر خودشیفته هستند و زیاد از حد از خودشون تعریف می کنند و خودشون رو می کوبونند به بقیه که آدم ازشون حس خوبی نمی گیره، اگر هم کسی چیزی بگه میگند داره بهمون حسادت می کنه 

یا چند وقت پیش یک چشم آبی اومده بود گفته فقط ما خوشگلیم و بقیه رو تحقیر کرده بود و کسانی که اومده بودند از خودشون دفاع می کردند می گفت دارند حسادت می کنند 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

کی رفته امریکا

تایپکای پربازدید و نگاه کن زده هرکاری میکنم آروم نمیشم منم شوهر آمریکایی میخوام

البته بعضی ها اون قدر خودشیفته هستند و زیاد از حد از خودشون تعریف می کنند و خودشون رو می کوبونند به ...

این دختره رو که با مرد آمریکایی ازدواج کرده بود رو می‌آورد پایین و می‌گفت لیاقت نداره و من لایق شوهر آمریکاییم ،آخه اون با هزار سختی و تلاش قبول شده دکتری و رفته آمریکا دیگه چرا حسودی میکنی