2777
2789
عنوان

زندگی با خانواده همسر و خودم

252 بازدید | 15 پست

ما دو ماه دیگه عروسیمونه و قراره بریم طبقه پایین خونه مادر شوهر که در ما از سمت حیاطه و در اونا بیرونه یعنی هیچ ارتباطی نداره راه هامون و خونه مامانمم چهارتا خونه اونور تره

همسرمم میگه اگه دوست داشته باشی یه جای دیگه خونه میگیریم و اجاره میدیم

ولی میدونم اگه بخوایم اجاره بدیم تهش برای پول نونمون هم میمونیم

شوهرم شب کار هست و به نظرم همین خونه خودمون خوبه

از طرفیم این خونه نصفش مال منه (مهریه)

خوبه بنظرتون؟

دخت شیرازی🥹💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا خوب نیست

من خودم نمیتونم اینجوری زندگی کنم

حتما ی جا دیگه میرفتم

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

چرا بد باشه خداروشکر اول زندگی مستاجری نمیکشید 

خانواده شوهرم قوم ظالمین نیستن من طبقه بالاشونم حیاط مشترک خیلی خوبیم باهم چندسالم هست این وضعیتمونه نکات مثبت رو ببین انشالا خوشبخت باشین

خواهشا عقده ای ها ریپلای نکنن حوصله بگو مگو ندارم مرسی اه

آره خوبه ولی باید حتما و قطعا رفت و آمدت رو کنترل کن به هیچ کس اجازه ی دخالت در زندگیت نده هر چی شد هر حرفی یا رفتاری و رفت و آمدی یا خرید و فروشتون یا پس انداز تون یا جر و بحثی بین خودت و همسرت پیش اومد به هیچ عنوان به خانواده ی شوهرت نگو این چیزایی که گفتم رو با همسرت هم هماهنگ کن و ازش قول بگیر هیچی نگه

چرا از مادر شوهر دیو میسازین من پنج ساله تو یه حیاط زندگی میکنم درسته بعضی اعصاب خوردی میشه خب آدم با مادر خودشم بحثش میشه برو دوست داری اجاره بدی پول اجارور برو خرید کن 

زن ممدم