2777
2789
عنوان

بعدطلاق

184 بازدید | 7 پست

اینقدر حرصم میگیره از زن وشوهر هایی که جدامیشن وبعد چند مدت که هردو ازدواج مجدد میکنن دلشون تنگ قبلی میشه کسی نیس بهشون بگه اولا اگه همدیگرو میخواستین غلط کردین جدا شدین خالا هم که جدا شدین غلط میکنین به همسر فعلیتون خیانت میکنین.. وقتی باهم هستن که ازهم بدشون میاد وقتی دور میشن براشون عزیز میشه این دیگه چه مدلشه

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

واقعا 

یکی داریم این مدلی

تف بهش

نمک زندگی من پسرم بود ولی 🖤نمک زندگی ام را به زمین پاشیدند🖤مجلس ختم گرفتیم کنار بدنش 🖤عوض فاتحه خوانی ، همگی خندیدند🖤هفت بار از جگر سوخته ام ناله زدم 🖤مرد و نامرد همه غربت من را دیدند🖤آمدم جمع کنم زندگی ام را از خاک 🖤دسته جمعی به من و گشتن من خندیدند🖤🖤🖤

اصولا ما ادمها تا وقتی پیش هم هستیم قدر همو نمیدونیم 

وقتی جدا میشیم و با کس دیگه ارتباط برقرار میکنیم باز بجای اینکه درست کنیم زندگیمونو شروع میکنیم مقایسه بین ارتباط اول و دوم 

باز شروع میکنیم دلتنگی های الکی 

متاسفانه ماها ادمهای قصاوت کردن بیجا و مقایسه کردن همه چیز با هم هستیم 

اخر همه چیز قشنگه اگر نبود بدون به اخرش نرسیدی