2777
2789
عنوان

زندگی پس از زندگی

161 بازدید | 20 پست

کدوم قسمتش خوب بود ؟ تا حالا ندیدم این برنامه رو ، بنظرتون چقدرش واقعیت داره؟ و اینکه شما ها که نگاه کردین چی توش خیلی تکرار شده یعنی بین کسایی که رفتن و برگشتن چه حرفی مشترک بوده

کاملا واقعیه.من پیشنهاد میکنم حتما حتما حتما حتما حتما حتما حتما آب دستتونه اینو گوش بدید حتما حتما حتما حتما جلسات آنسوی مرگ مصطفی امینی خواه.زندگیتون رو از این رو به اون رو میکنه.هزار میلیون تضمینی.اصلا اصلا اصلا اصلا شک نکیند.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خیلی چیزها یاد گرفتم ازین برنامه 

اینکه چشم زخم حقیقت داره  ویه نیروی شیطانی هست که بلعث اسیب میشه.

اینکه مواظب درخواست هایی که ازخدا میکنم باشم .ممکنه ازعصبانیت درخواست خوبی نکنم .

دعا کردن  برای دیگران خیلی اثر بخشه .

اگر کار خوبی درحق دیگری کردی که خیلی خوشحال شد اثرش رو یجا توزندگیت ترتیب میدن .

وقتی ظالمی رو واگذار میکنی بخدا یجا جواب کارشو میگیره نیاز به خودخوری نیست .

خیلی حق الناس ها نماز رو بی اثر میکنه .

بیقراری وگریه برای عزیزی که فوت شده خیلی ازار دهندس و....

لایک نکنید .توروخدا 
دقیقا چیشو میخوای بدونی تابت بگم

اینکه بهش و جهنم به اون شکلی که به ما گفتن وجود داره ؟ یعنی مثلا سرب داغ کنن تو شکم کسی یا بهشت همون قدر باشکوهه و اینکه واقعا از نماز و روزه هم میپرسن چون من فک نمیکنم روزه آنچنان مهم باشه

اینکه بهش و جهنم به اون شکلی که به ما گفتن وجود داره ؟ یعنی مثلا سرب داغ کنن تو شکم کسی یا بهشت همون ...

اره اونشکلیه که گفتن ولی هرچی فکر میکنم یادم نمیاد درباره روزه چیزی گفته باشن تجربه گرها شاید هم یادم رفته ولی الان اصلا یادم نمیاد .در مورد عذاب  یه عذابی رو بهش چند نفرشون اشاره کردن ازهمش ناراحت کننده تر بود .اینکه اون کاری که کردی رو نشونت میدن بعد از شدت شرمندگی زیاد حاضری عذابت اتش باشه اما شرمندگی نباشه 

لایک نکنید .توروخدا