2777
2789

منم یکی از فامیلامون فوت شد دیروز خواب دیدم بیمارستان  رفتم ملاقاتش گفت اومدی مراسم 

بیمارستان شاید تعبیرش این باشه که عذاب گناهاشون رو میبینن برای بهبودی پیداکردن

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیالش از این دنیا راحت نبوده وقت مردنش .شاید هم کسی ازش راضی نیست و داره نفرین یا فحش میده بهش.

من خودم همیشخ میگم اتیش به قبرش بباره.بسکع چارسال اول زندگیم منو زجر داد

منم یکی از فامیلامون فوت شد دیروز خواب دیدم بیمارستان رفتم ملاقاتش گفت اومدی مراسم بیمارستان شاید ت ...

نه من خیلی ازش بدم میومد و هنوزم میکم اتیش به قبرس بباره.خیلی اذیتم کرد خیلی

منم یکی از فامیلامون فوت شد دیروز خواب دیدم بیمارستان رفتم ملاقاتش گفت اومدی مراسم بیمارستان شاید ت ...

بیمارستان

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

نه من خیلی ازش بدم میومد و هنوزم میکم اتیش به قبرس بباره.خیلی اذیتم کرد خیلی

نمیدونم 

من فکر کردم باید براش فاطمه بخونم

من خودم همیشخ میگم اتیش به قبرش بباره.بسکع چارسال اول زندگیم منو زجر داد

خب دیگه دنبال چه تعبیری هستی .من هر موقع خواب برادرمو میبینم در عذابه و به گوشم رسیده که زنش همیشه فحش و نفرین میکنن

خب دیگه دنبال چه تعبیری هستی .من هر موقع خواب برادرمو میبینم در عذابه و به گوشم رسیده که زنش همیشه ف ...

نه خب.دلم میخاست بدونم نفرین من اشتباهه یا وابعا اون مقصر بوده

نه خب.دلم میخاست بدونم نفرین من اشتباهه یا وابعا اون مقصر بوده

اگر بدی کرده ازش بگذرید و طلب آمرزش براش کنین تا روحش در آرامش باشه 

قطعا خودتون هم آروم میشید