malmal80 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4722 عنوان تعبیر خاب 40 بازدید | 9 پست مادربزرگ شوعرم مرده.خاب میدیذم بستریه و دارن ناخناشو میکشن.به پرستارا میگم گناه داره.میکن نه.باید ببریمش تو حالت اغما دیگه...بنظرتون تعبیرش چیه؟ 1403/07/29 | 13:36 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماهایا۳۰ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 15699 خیالش از این دنیا راحت نبوده وقت مردنش .شاید هم کسی ازش راضی نیست و داره نفرین یا فحش میده بهش.
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5271 منم یکی از فامیلامون فوت شد دیروز خواب دیدم بیمارستان رفتم ملاقاتش گفت اومدی مراسم بیمارستان شاید تعبیرش این باشه که عذاب گناهاشون رو میبینن برای بهبودی پیداکردن صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
malmal80 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4722 خیالش از این دنیا راحت نبوده وقت مردنش .شاید هم کسی ازش راضی نیست و داره نفرین یا فحش میده بهش. من خودم همیشخ میگم اتیش به قبرش بباره.بسکع چارسال اول زندگیم منو زجر داد
malmal80 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4722 منم یکی از فامیلامون فوت شد دیروز خواب دیدم بیمارستان رفتم ملاقاتش گفت اومدی مراسم بیمارستان شاید ت ... نه من خیلی ازش بدم میومد و هنوزم میکم اتیش به قبرس بباره.خیلی اذیتم کرد خیلی
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5271 منم یکی از فامیلامون فوت شد دیروز خواب دیدم بیمارستان رفتم ملاقاتش گفت اومدی مراسم بیمارستان شاید ت ... بیمارستان صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5271 نه من خیلی ازش بدم میومد و هنوزم میکم اتیش به قبرس بباره.خیلی اذیتم کرد خیلی نمیدونم من فکر کردم باید براش فاطمه بخونم صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀
ماهایا۳۰ عضویت: 1400/02/11 تعداد پست: 15699 من خودم همیشخ میگم اتیش به قبرش بباره.بسکع چارسال اول زندگیم منو زجر داد خب دیگه دنبال چه تعبیری هستی .من هر موقع خواب برادرمو میبینم در عذابه و به گوشم رسیده که زنش همیشه فحش و نفرین میکنن
malmal80 مدیر استارتر عضویت: 1400/06/11 تعداد پست: 4722 خب دیگه دنبال چه تعبیری هستی .من هر موقع خواب برادرمو میبینم در عذابه و به گوشم رسیده که زنش همیشه ف ... نه خب.دلم میخاست بدونم نفرین من اشتباهه یا وابعا اون مقصر بوده
رهگزر۶۶۶۶۶ عضویت: 1403/06/20 تعداد پست: 5271 نه خب.دلم میخاست بدونم نفرین من اشتباهه یا وابعا اون مقصر بوده اگر بدی کرده ازش بگذرید و طلب آمرزش براش کنین تا روحش در آرامش باشه قطعا خودتون هم آروم میشید صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀