2777
2789
عنوان

نامید از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 431 پست
[QUOTE=359035303]سالمندان ارا نیل جی و عو جایله برسه 😂😂😂مه باوگم دله جوانه خطرناکه لامصووو[/QUOTچ ...

دالگ بودن فره گنه دسو پات بسیدن🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️حیفه ولا ارای خدا ته ژن همچین آیمی بیودن ...هرچن شکت بو هر چن گرفتاری داشتو باازم ترا ژنو مناله باید سر خوش و خوشحاا بود ژنو منالیش دی تماشای وی کن بداخلاقی بکه دی حال ایویش خراوه

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
عا کوه که عالیتره ، ولی یار خوب تمام ماجراس که مه نیرم اصن وولکه یار اراچمه خوم تنیا چمیا گرد دوسگان ...

ولا منیش ول پسر عموهام چممم شوانه کوه بوسیدن لذت دیره ولا😍😂آخر ارا و تنیا بچی لذت نیرهرللاخره جوانی دوس دیری گرد شیوگد بچید بچرخی...من جای تو بودم ی مشت بیه ناو سره شاید عقله درسو بیو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عا کوه که عالیتره ، ولی یار خوب تمام ماجراس که مه نیرم اصن وولکه یار اراچمه خوم تنیا چمیا گرد دوسگان ...

راسی نیلوو اصلیت کجایی هستی ؟؟؟

داداش سلام

من الان تاپیکاتو دیدم

آخریە قفلە

از کدووووم دخترە جدات کردە اون زنیکە😐😐😐

دوستای قشنگم کاربری بعضی اوقات دست چند نفر هست،بە دلیل تعلیقای موقت،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید موردی هست🍀قلب منین❤️

داداش سلاممن الان تاپیکاتو دیدمآخریە قفلەاز کدووووم دخترە جدات کردە اون زنیکە😐😐😐

سلاممم

ی دختر بود باهاش آشنا شدم نمیدونم یکی بصورت ناشناس رفته پی ویش و گفته من زنشم دست از سر شوهرم برداررر خودمم هنگ کردم این کیه ک من خودم نمیشناسمش و منو شوهر خودش میدونه دختره ام باور نکرد گفت طرف راست میگه و رفتتتت

دالگ بودن فره گنه دسو پات بسیدن🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️🤦‍♂️حیفه ولا ارای خدا ته ژن همچین آیمی بیودن ...هرچن ...

خیلی مادر بودن سخته بیشتر از اون چیزی که تصورشو بکنی، باید تو شرایط باشی تا بفهمی

تازع ایوارع یه جنگه ترک کردیمن، هی نیزانم چه بویه

قصیش نکرد فقط گرد خفت😐😕

ولا منیش ول پسر عموهام چممم شوانه کوه بوسیدن لذت دیره ولا😍😂آخر ارا و تنیا بچی لذت نیرهرللاخره جوان ...

شاید ده سال بو کویه نچیمه، ولی قول دامسه خوم یه چن وقت ترک بچم

شویگم خوشیهدکوهنوردی تید، ولی وخاطر منالگان هی نچیمن

کلا عاشق طبیعتم🌱

خیلی مادر بودن سخته بیشتر از اون چیزی که تصورشو بکنی، باید تو شرایط باشی تا بفهمیتازع ایوارع یه جنگه ...

زانم بعضی وقتیل وخاطر منال ک سو گورا بودن قدردیش نزانه باید فداکاری بکیدن...جنگ هم ارا ؟؟؟تازه دوسی کردین نیلوووو اخر مگر بو بی دلیل جنگ بکی ولا نزانم چ بیوشممم ۲مشت بیه له بکوشه خیالد خود راحت بکه

شاید ده سال بو کویه نچیمه، ولی قول دامسه خوم یه چن وقت ترک بچمشویگم خوشیهدکوهنوردی تید، ولی وخاطر من ...

البته کیوگه خو نزیکدانه نیلووو روزانه تا اوره بچن ارای خودان