2777
2789
عنوان

نامید از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 431 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

بچیده مهد فرش خاصه، تنوع دیرهالبته گرانیش هسن🤦‍♂️

مهد فررش گرانه🙄تازه ایوشن اوره ارزانه😂😂😂

ونظرد کرم طلایی خوبع یا طوسی طلایی...اخر مه کابیتگان طوسی هاا ناوه بعد پرده گانیش شالیله طوسی باید ست بکی ول فرشیله 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
مهد فررش گرانه🙄تازه ایوشن اوره ارزانه😂😂😂ونظرد کرم طلایی خوبع یا طوسی طلایی...اخر مه کابیتگان طوس ...

عا مهد فرش گرانه، دختر عموم وت چیمه پشیماناو بویمه 

البته ته سری بیه بزان چوینه

ولا مه خوم دی خستم، ازبس طوسیو، کرمو ایی ترکیب رنگیله دوینم، چیده مال هرکی هی بیسه یع

مثلا فرش سیزیش هس، قرمز، البته وسلیقه خود ربطیش دیره 

یه سلیقه مه بویی که وتم😁

یه تجدید نظری بکه 

الان که نظر مه پرسید، طوسی طلایی، تا یه کم تضاد ایجاد بکه وناو دکوراسیون مالگد

عا مهد فرش گرانه، دختر عموم وت چیمه پشیماناو بویمه البته ته سری بیه بزان چوینهولا مه خوم دی خستم، از ...

گرانه وی گرانه 😂😂😂😂مگر چشت ارزانیش هست اصلا🤷‍♂️🤷‍♂️😶خو باید فرشه بسینی و مالگد بخوه دی باید ست بکی 

رخد نچووو عرررفی خطره درسه کم...گیوده ناوه انیو اقره تبلیغ کن دروه پس🤦‍♂️فرشیله خود چیوننن 🤔🤔🤔

عا کرع دروع دن، فرش خوم طوسیه سادس😂

طوسی ساده دی کامیانه🤔

هنیله  ایمیش قدیمین وله دالگم ایوشن یانه خاسن فره دوسیان دیره😂

طوسی ساده دی کامیانه🤔هنیله ایمیش قدیمین وله دالگم ایوشن یانه خاسن فره دوسیان دیره😂

وایی طوسیله که فک کید نین، گران قیمتگان منظورمه

سادن پنج سال پیش سنیمنه، ولی دوسال تر عوضیان کم 

بوسیع بزانم عکس وناو گالری دیرم اراد کل کم

وایی طوسیله که فک کید نین، گران قیمتگان منظورمهسادن پنج سال پیش سنیمنه، ولی دوسال تر عوضیان کم بوسیع ...

اهااا عکس بگر بزانم چیونننن

الان فهمیدم، دوتا تاپیک جدید زدی🤦‍♂️

سلام خوبی چخبرر ....نخاستم اصلا ی پست بذارم با این اکانتم ولی دلم نیومد بهت خبر ندم ک دزدارو گرفتن 😁اعترافم کردن و پرونده دست قاضی افتاده فعلا