2777
2789
عنوان

نامید از زندگی

| مشاهده متن کامل بحث + 2448 بازدید | 431 پست
مگه شماهم شیطون بودین😂😂اینقدر خرابکاری کردم منننن

خیلی🤣🤣تومدرسه فقط بخاطر هوشم‌و‌درس خون بودنم نمیتونستن‌اخراحم‌کنن‌وگرنه ازدستم عاصی بودن

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی🤣🤣تومدرسه فقط بخاطر هوشم‌و‌درس خون بودنم نمیتونستن‌اخراحم‌کنن‌وگرنه ازدستم عاصی بودن

اها پس اقا ارسلان بگو ب کی رفته دیگههه...دختر شیطون کلاس بودی پس 

کاربری آقا هستم...پرورده کوردم ایلام خاکمه....
🤣🤣🤣🤣🤭

خاطره زیاد وارم تو خدمت منتهی چت کردن زیاده سخته باید چند صفحه بنویسم 😂😂😂

فرماندهی کل اومده بودن بازرسی بعد از اینا هست ک رجز میخونن و شلیک میکنن از بین این همه آدم منو انتخاب کردن منم لهجه داشتم خب 😂خلاصه ی آر پی جی رو بهم دادن و گفت رجز بخون و بعدش شلیک کن منم خوندم میخاستم شلیک کنم قشنگ سرش افتاد سر خرج آر پی جی همه فرار کردن بخدا اینقدر خندیدم ۲روز من بدبخت رو فرستادن باز داشتتت😂😂😂رفتم بازداشت همش فکر کردم ک چرا اینجام کاری بدی نکردم تا یکی بود گفت بابا همه نزدیک بودن بررر....بخودشون با اینکارت😂

خسته نباشی دلاور🤣🤣🤣

قربانتتت خلاصه اون ۱۹ماهی ک من خدمت میکردن پرنده ها هام از من اجازه عبور میگرفتن😂😂😂مشکل از من نبود از سلاح بود😎🤷‍♂️

قربانتتت خلاصه اون ۱۹ماهی ک من خدمت میکردن پرنده ها هام از من اجازه عبور میگرفتن😂😂😂مشکل از من نبو ...

صددردصد برمنکرش لعنت🤭🤣

میرَقصانَم‌زِندِگی‌را‌بِه‌سازآرِزو‌هایَم 🌱

صددردصد برمنکرش لعنت🤭🤣

وااای زمانی بود ک داعش حمله کرد ب مجلس تو تهرانرمن اونموقع سربازی بودم همش مارو میبردن کمین تا صبح ک نگهبانی بدیم راه میرفتم شب همش پام رفت تو چاله افتادم پاییین بیهوش شدم تا صبح یدفع فرمانده بیسیم زد عقاب۱۱ کجایی عقاب ۱۱ من بودم😂😂😂بلند شدم با صدای عمو پنجعلی گفتم تف ب قبر پدرت بریم پاسگاه