طولانی به نظر میرسه اما بخونید لطفااا کمه
گاو شم الهی
اول تعریف میکنم بعد فحشم بدین
من هر روز صبح وقتی میرم مدرسه(دوازدهمم بچه مچه نیستم)
یه دونه تخم مرغ اب پز اونم خالی میتونم بخورم ، دیگه هیچی نمیتونم بخورم.
تو مدرسه هیچیییی نمیخورم حالا شاید براتون سوال پیش بیاد که چرا ؟ (چون که دوستام نمیخرن ، منم اگه بهرم هرچقد تعارف بزنم که بخورید برنمیدارن ، منم خب معذب میشم)
امروز وحشتناااااک گرسنه شده بودم...بابام میومده بود دنبالم ، کفشامم اذیتم میکردن ، پیاده ۱۵ دقیقه راه رو تو گرما(شهر ما هنوز خنک نشده و کولر روشن میکنیم) پیاده اومدم
اونم با لبخند چون واقعا حالم خوب بود.
اومدم پرسیدم ناهار چیهه ، مامانم گفت فلان(منم خب از اون غذا متنفرمممم ، بعد با خودم گفتم اشکال نداره میخورم دیگه چون واقعا گشنم بود)
اره اومدم بشینم بخورم بعد مامانم پرسید امتحان داشتین چطور بود؟ با ذوق تعریف کردم که جغرافیا رو ۱۹ شدم و عربی ۲۰ (عربی اون هفته امتحان دادیم) جغرافیا رو سریع بعد امتحان تصحیح کرد و زنگ اخر اورد دم کلاس تحویلمون داد
مامانم یکسره با اخم نگام میکرد ، نکاه تگاه ۱۹ شده ..چرا غلطتت چی بود؟؟ کی بیست گرفت؟؟
فوق العاده ناراخت شدم گفتم مگه ۱۹ کمه که اینطوری میگی، چرا حس بد بهم میدی ، حالا فرق ۱۹ و ۲۰ چیه؟ چرا بابت عربی تحسینم نمیکنی خودت مگه تو مدرسه درست خوب بوده و دوتا دکترا داری که به من اینطوری میگی ، بعدش غذا رو نخورده کوفتم کرد🥲💔 حق دارم نه؟؟
الان عذاب وجدان شدید دارم..چون من ادم عصبی هستم ، دیدن چقد زود عصبی میشم؟؟؟ البته قبلا دیگران رو کتک میزدم وسیله میشکستم الان فقط از لحاظ زیون نیش میزنم
چکار کنم که یکم اروم تر باشم و اطرافیانم رو ناراحت نکنم؟