2777
2789
عنوان

بنظرتون من ادم عصبی هستم⁉️

96 بازدید | 19 پست

طولانی به نظر میرسه اما بخونید لطفااا کمه

گاو شم الهی 

اول تعریف میکنم بعد فحشم بدین

من هر روز صبح وقتی میرم مدرسه(دوازدهمم بچه مچه نیستم)

یه دونه تخم مرغ اب پز اونم خالی میتونم بخورم ، دیگه هیچی نمیتونم بخورم.

تو مدرسه هیچیییی نمیخورم حالا شاید براتون سوال پیش بیاد که چرا ؟ (چون که دوستام نمیخرن ، منم اگه بهرم هرچقد تعارف بزنم که بخورید برنمیدارن ، منم خب معذب میشم)

امروز وحشتناااااک گرسنه شده بودم...بابام میومده بود دنبالم ، کفشامم اذیتم میکردن ، پیاده ۱۵ دقیقه راه رو تو گرما(شهر ما هنوز خنک نشده و کولر روشن میکنیم) پیاده اومدم

اونم با لبخند چون واقعا حالم خوب بود.

اومدم پرسیدم ناهار چیهه ، مامانم گفت فلان(منم خب از اون غذا متنفرمممم ، بعد با خودم گفتم اشکال نداره میخورم دیگه چون واقعا گشنم بود)

اره اومدم بشینم بخورم بعد مامانم پرسید امتحان داشتین چطور بود؟ با ذوق تعریف کردم که جغرافیا رو ۱۹ شدم و عربی ۲۰ (عربی اون هفته امتحان دادیم) جغرافیا رو سریع بعد امتحان تصحیح کرد و زنگ اخر اورد دم کلاس تحویلمون داد

مامانم یکسره با اخم نگام میکرد ، نکاه تگاه ۱۹ شده ..چرا غلطتت چی بود؟؟ کی بیست گرفت؟؟ 

فوق العاده ناراخت شدم گفتم مگه ۱۹ کمه که اینطوری میگی، چرا حس بد بهم میدی ، حالا فرق ۱۹ و ۲۰ چیه؟ چرا بابت عربی تحسینم نمیکنی خودت مگه تو مدرسه درست خوب بوده و دوتا دکترا داری که به من اینطوری میگی ، بعدش غذا رو نخورده کوفتم کرد🥲💔 حق دارم نه؟؟

الان عذاب وجدان شدید دارم..چون من ادم عصبی هستم ، دیدن چقد زود عصبی میشم؟؟؟ البته قبلا دیگران رو کتک میزدم وسیله میشکستم   الان فقط از لحاظ زیون نیش میزنم 

چکار کنم که یکم اروم تر باشم و اطرافیانم رو ناراحت نکنم؟

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول از همه، خب تغذیه که نباید حتما بخری ، میتونی لقمه و... آماده کنی از خونه ببری که  گشنه نمونی ، معذبم نشو ، شما که مسئول خورد و خوراک بقیه نیستی.(ایده خواستی که چی ببری تاپیک زدم درموردش).

دوم اینکه کار مادرت زشت بوده، که احساس ناکافی بودن بهت داده اونم سر ناهار ، اما بدون تنها نیستی و خیلی از بچه های توی خانواده ها مدام باید کامل باشن ،مقایسه میشن... تحقیر میشن... اصلا تنها نیستی. سر فرصت مناسب بدون خشم و هیجان بشین با مادرت صحبت کن، بگو قرار نیست من کامل باشم اما همه تلاشم رو میکنم برای خوب بودن، پس بهم فشار نیار ، قرارم نیست من آرزوهای کسی رو برآورده کنم ، اگرم تلاش های من رو کسی نادیده میگیره این گوی و میدان خودش بیاد انجام بده ببینم میتونه؟ در همین حد بگو و دیگه بحث نکن، من بعد از این هم هرچی نادیده ات گرفتن... اذیت کردن.. یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه.

عصبی هستی کمی اما عادی و طبیعیه همه‌ی ما آدما در لحظه خشمگین و عصبی میشیم کارایی می‌کنیم که نباید... طبیعی تر اینه که بعدش عذاب وجدان میگیریم و احساس شرمندگی میاد سراغمون...

اما چاره چیه ؟ قدم به قدم باید بری جلو و به کنترل خشم برسی نمیشه یه شبه صبور و اروم بشی ...

قدم به قدم روی خودت کار کن.

❤️ایران ❤️《فَلا تَعلَمُ نَفسٌ ما اُخفِىَ لَهُم مِن قُرَّةِ اَعيُنٍ》هیچ کس نمی‌داند برایش چه قره‌العین هایی پنهان کرده‌ایم..( قره‌العین: اشکی که از شوق در چشم حلقه می‌زند‌. ) سوره سجده💚 لَا تَخَفْ وَلَا تَحْزَنْ ۖ إِنَّا مُنَجُّوكَ ( نترس و غمگین نباش ، قطعا مانجات دهنده تو هستیم) سوره عنکبوت 💚

اول از همه، خب تغذیه که نباید حتما بخری ، میتونی لقمه و... آماده کنی از خونه ببری که گشنه نمونی ، م ...

تنها مشکل من عصبی بودنه

اونم فقط خانوادمم میتونن عصبیم کنن

«در خود بطلب هر آنچه خواهی که تویی..»