2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم این چه صحبتی هست من خودم الان از تجربی ناامیدم بدون علاقه صرف درس خوب وارد شدم و اصلا به روحیاتم نمی خورد انسانی میشه دبیری رفت حقوق یا روان شناسی که خیلی رشته های خوب و آینده داری هستن

والا شما نمیدونم رشته ات چیه 

ولی اکثرا انسانی ها سر کارن 

خواهرم انسانی حسابداری 

پسر عموم انسانی وکالت 

اون یکی خواهرم انسانی مدیریت منابع انسانی 

دختر خاله ام انسانی مدیریت بازرگانی 

دوستم انسانی روانشناسی و ....

همشون هم سر کار هستن و راضی 😐

کاربری متعلق به ۳ نفر میباشد 

والا شما نمیدونم رشته ات چیه ولی اکثرا انسانی ها سر کارن خواهرم انسانی حسابداری پسر عموم انسانی وکال ...

عزیزم چطور میشه مدیریت منابع انسانی خوند توی زشته های کارشناسی چیزی به این نام نداشتیم

آنه ! تکرار غریبانه ی روزهایت چگونه گذشتوقتی روشنی چشمهایتدر پشت پرده های مه آلود اندوه پنهان بودبا من بگو از لحظه لحظه های مبهم کودکیتاز تنهایی معصومانه دستهایتآیا می دانی که در هجوم دردها و غم هایتو در گیر و دار ملال آور دوران زندگیتحقیقت زلالی دریاچه نقره ای نهفته بود؟آنه !اکنون آمده ام تا دستهایت رابه پنجه طلایی خورشید دوستی بسپاریدر آبی بیکران مهربانی ها به پرواز درآییو اینک آنه شکفتن و سبز شدن در انتظار توست… در انتظار تو