2777
2789
عنوان

من بیکس

61 بازدید | 12 پست

چرا واقعا مامانم فهمید تیرویید درد و درگیر ازمایشام با دوتا بچه کوچولوام ولی بابا مامانم ولم کردن رفتن مسافرت واقعا نمیفهمم چرا .من دارم کورتن میخورم الانم بدنم اشعه داره سر لسکن از یچه عام باید دور باشم زنگ نزد حالمو بپرسه ولی لزونورم بیام اعتراض کنم میکه من چیکار کنم کاری نمیتونم خودم توان ندارم بگو مادرشوهرت بیاد .الان مادرشوهرم چندروز پیشمه واقعا ابروم رفت هر وی غریبه منظور عروسو... دورمه حالمو میپرسن بعد اینا تو خوشین ول کردن رفتن یکماه بمونن .چرا ؟اگر جواب ازمایشهام بد بود چی؟حتی نتیجه ازمایشامم نمیپرسن یعنی انقدر بیخیالن یا بیفکرن

یسری از کاربرای سایت که از پدرومادرشون میگفتن برام قابل هضم نبود الان واقعا میفمم

هر وقت احتیاجی داشتم حتی زایمان و... نبودن 

الان همه میگن اونا چجوری رفتن ولت کردن بااینکه نزدیک همیم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو هم زمان پیری و مریضیشون نباش 

بگو در توانم نیست براتون کاری انجام بدم ، بچه هات رو بهانه کن 

و البته قدردان مادرشوهرت باش و براش جبران کن 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

تک تک کلماتتو درک میکنم

چون منم مثل شمام...

زایمان کردم .مریض شدم.خونه جابجا کردم....هر اتفاقی افتاد فقط از دور نظاگر بودند...هیچ کمکی .هیچیییبی

بارها و بارها شوهرم سکوت کرده ولی خیلی وقتها سر کوفتم میزنه.....مادرت خواهرت کجا بودن؟؟؟

با اینحال خودشون ی مشکلی داشته باشن من باید دست بسته براشون خدمت کنم.اگر نکنم ازم دلخور میشن 😢

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.