hhhhelma مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 3607 عنوان کنکوریا چه کردید 143 بازدید | 6 پست من ۵بلند شدم زیست خوندم ۶۰تا تست زدم براش کاربری دست دو تا دوسته حلمام دانشجوی دارو👩⚕️😉 1403/07/29 | 10:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13415 فقط همین؟ سعی کن فقط آخر شبا گوشی دستت بگیری از من ب تو نصیحت میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
energimosbat عضویت: 1402/08/19 تعداد پست: 8710 فقط همین؟ سعی کن فقط آخر شبا گوشی دستت بگیری از من ب تو نصیحت چقدر باید تست میزد تا الان🙄 هعی😶
hhhhelma مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 3607 فقط همین؟ سعی کن فقط آخر شبا گوشی دستت بگیری از من ب تو نصیحت بله ۳ساعت خوندم یکونیم ساعت تست من شبا گوشی دست نمیگیرم فقط صبا کاربری دست دو تا دوسته حلمام دانشجوی دارو👩⚕️😉
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13415 چقدر باید تست میزد تا الان🙄 عزیزم از ۵ صبح تا ۱۱ ۶ ساعت هست حدقل دوتا درس یا ۱ درس و نیم باید میخوند این نطر منه نگفتم تستش کم میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
tohgizi عضویت: 1400/05/12 تعداد پست: 13415 بله ۳ساعت خوندم یکونیم ساعت تست من شبا گوشی دست نمیگیرم فقط صبا چی بگم والا . من مشاور زیاد داشتم اینجوری اصلا درست نمیدونتن بازم هر چی خودت صلاح میدونی میخوام از احسان براتون بنویسم... آخ احسان فدای اون چشای عسلیت بشم😍دیگه تو نینی سایت معروف شدی کاربرا ازم میخان امضامو کامل کنم 😌🤣 احسان شوهر خیالی مه بالای شونصد بار هی ازم پرسیدین احسان کیه گفتم بنویسم حوصلم دیگه نمیکشه ج بدم.. خیلی ام بچه خوبیه 😂😂 تو خیالم دیگه
hhhhelma مدیر استارتر عضویت: 1402/09/30 تعداد پست: 3607 چی بگم والا . من مشاور زیاد داشتم اینجوری اصلا درست نمیدونتن بازم هر چی خودت صلاح میدونی مشاورما نگفته صب گوشی چک کن من خودم صبا چک میکنم کاربری دست دو تا دوسته حلمام دانشجوی دارو👩⚕️😉