مشارکت در گناه فقط شنیدن غیبت نیست ،همینکه در پیام رسان ها هر محتوایی رو دنبال کنیم یا نظراتی بنویسیم یعنی داریم اون عمل رو تایید میکنیم .ماها در مقابل خودمون وفرزندانمون و جامعه مسولیم .خودمون رو بی تفاوت نشون ندیم هر عکس و ویدیویی رو لایک نکنیم .
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
یاد اون کاربره افتادم که هرکی تاپیک درد و دل میزد میگفت برو ازش حلالیت بگیر تو الان داری غیبتش میکنی ...
ولی عیبت ظالم گناه نیست
یعنی کسی بهت ظلم کنه بگی
میدونستی؟
رحیم کم عقل،چمن کم عقل ،نقی کم عقل(ارسطو پایتخت😊)(محض یادآوری .خلاصم کن از عشقایی که گاهی هست و گاهی نیست⚘بی خیال نه دنیا انقد وفا میکنه نه آدما اونقدر عمر.این نیز بگذرد.. بزرگترین معجزه و کمک الهی عقله و فکر ازش استفاده نکنیم حق اعتراض و ناشکری نداریم.😊کتابای خوب؛زنان زیرک ،زندگی خود را دوباره بیافرینید.کتابخانه نیمه شب،هبوط،از حال بد به حال خوب...لا اله الا الله زیاد بگید مشکلاتتون حل شه.اگه دلت شکسته قدرتو نمیدونن تنهایی مهجوری عب نداره غصه نخور چیزای خوب تو این دنیا همیشه مهجورن مثل مسجد،نماز و حتی خود خدا 😢وقتی میری دندانپزشکی،کلینک کاشت مو و فیشیال و... وقیمت ها رو میبینی.تازه قدر نعمت های رایگان خدا رو میدونی 😊🙃...افوض امری الی الله ولله بصیر بالعباد..برای کسی بمیر که برات تب کنه..وله که معلوم نیست چی میشه بپیچونی بهتر از بحثه
حرفتون درسته ،منم دوس دارم اینو اضافه کنم ، این دوره نهی از منکر تنها با مهربونی و خوبی تاثیر داره . ...
خداوند به پیامبر صلی الله علیه والله والسلم عرض کردند اگر اخلاق خوبی نداشتی مردم ازدورت پراکنده میشدند.البته باید بدونیم چه موقع ودرمقابل چه کسی مهربان وکی قاطعیت وجدیت داشته باشیم .
من خودم مدتی اه که فهمیدم باید جوابگو باشم در مقابل لایک کردن مثلاً یه فرد بیحجاب وبعدازاینکه بمیرم هم بازهم گناهش بدنبال من هست یا پیجی که موسیقی حرام میذاره
من خودم مدتی اه که فهمیدم باید جوابگو باشم در مقابل لایک کردن مثلاً یه فرد بیحجاب وبعدازاینکه بمیرم ...
اشکالی نداره گناه داره که داره برام نیست
🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️