2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

متوجه عرض بنده شدین؟

ما یه سری اصطلاحات حقوقی هم داریم دیگه

وقتی کسی به من میگه پسر ۴۰ ساله هستم واسه من خنده داره

من اگر فردی باشم با جنسیت نر اگر بالای ۱۸ سال باشم مرد هستم فارغ از وضعیت تاهلم

اینکه میگین از شما بعید بود

نه

از من بعید نبود

این یه حقیقته

به تمام زبان ها از جمله انگلیسی زن، مرد، پسر و دختر رو سرچ کنید

بیشتر از این دو تا عکس بالا و توضیحات من نمیگن بهتون

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
متوجه عرض بنده شدین؟ما یه سری اصطلاحات حقوقی هم داریم دیگهوقتی کسی به من میگه پسر ۴۰ ساله هستم واسه ...

من همونجا هم متوجه منظورتون بودم عزیزم ؛ منتهی بنا بر (عرف) به آقایون و خانم هایی که متاهل هستند اینطور خطاب میشه . و به خصوص که  نظرات  سمی داریم در جامعمون درمورد دیر ازدواج کردن دختر ها ؛ برای همین جای چنین حرف یا حقیقتی حداقل در اون تاپیک نبود 

من همونجا هم متوجه منظورتون بودم عزیزم ؛ منتهی بنا بر (عرف) به آقایون و خانم هایی که متاهل هستند این ...

چرا نباشه

الان مثلا من ۳۵ سالمه

فرض کنیم مجردم

باید ناراحت شم چرا منو مطابق سنم صدا میکنن زن؟

اصن من نظری در مورد ازدواج کردن و نکردن ندادم این یه شرط سنیه

الان از نظر شما توی کوره دهات فلان دختر ۱۲ ساله رو عروس میکنن بعد از ازدواجش باید بهش گفت زن؟ 

عادت داریم بد برداشت کنیم

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
چرا نباشهالان مثلا من ۳۵ سالمهفرض کنیم مجردمباید ناراحت شم چرا منو مطابق سنم صدا میکنن زن؟اصن من نظر ...

بله عزیزم بنده به شخصه دیدم چقدر بد برداشت میشه 

حق کاملا با شماست اما برای ادامه معاشرت در نظر گفتن عرف هم مهمه تا حدودی و الویت داره بر نظر شخصی و یا حتی علمی . 

همین الان یه سر به تاپییک اون خانم بزنید می‌بینید چقدر حرف های کاربر ها ناراحتش کرده 

یکی گفته میانسال ؛ از نظر علمی حرف درستی زده ولی عرفی نه ولی معنوی نه .

بله عزیزم بنده به شخصه دیدم چقدر بد برداشت میشه حق کاملا با شماست اما برای ادامه معاشرت در نظر گفتن ...

والا من برای رو اعصاب استارتر نرفتن اومدم از تاپیک بیرون دیگه هم اونجا ریپلای جواب ندادم