2777
2789
عنوان

کیا تجربه رنگ ابرو دارن

127 بازدید | 9 پست

میخوام ابروهامو رنگ کنم که دیگه سایه ابرو اینا نزنم 

موهام خرماییه چشامم قهوه ایی ولی ابروهام مشکی کمرنگه 

وقتی چیزی توش نمیکشم چهرم خیلی بی روحه

یبار رنگ مشکی گذاشتم بعد پنج یا ده دیقه شستم خیلی خوشگل بوداا ولی بعد دو روز رنگش نموند

بیاین تحربه هاتونو بگین

بعد بگین فیس فریم خوشگله؟چه رنگی بزنم به خرمایی بیاد

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرواریدی ۱۰ یا دودی ۱۰ بذار ، قهوه ای روشن میشه ، میتونی زودتر پاک کنی قهوه ای تیره بشه فک کنم قهوه ...

چند دقیقه بزارم روش باشه؟

بنظرت رنگ زود پاک میشه؟

اخه گفتم که مشکیه دو روز موند و پاک شد

تو روانشناسی یه اصطلاحی هست به اسم ambivalence :دو سو گرایی                            .         این دقیقا برای زمانیه که در حد تنفر از کسی ناراحتی یا حال نمیکنی با فکر و رفتار فعلیش ولی چون دوسش داری تحملش میکنی و میپذیری                                 .     مثل همونجا که حسین صفا نوشت: غمت غمگینم کرده اما دوستت دارم♡
چند دقیقه بزارم روش باشه؟بنظرت رنگ زود پاک میشه؟اخه گفتم که مشکیه دو روز موند و پاک شد

ببین نمیشه تایم گفت ، رنگ و که کامل گذاشتی رو ابروهات دو دقیقه بعد یه گوشه رو پاک کن ببین چه رنگی شده ، کلا هر دو سه دقیقه یه بار چک کن که زیاد روشن نشه ، هروقت رنگ دلخواهت شد بشور 

دور ابروهات هم وازلین بزن که پوسته پوسته نشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو مثل یه خواب خوب فانتزی 
ببین نمیشه تایم گفت ، رنگ و که کامل گذاشتی رو ابروهات دو دقیقه بعد یه گوشه رو پاک کن ببین چه رنگی شد ...

بنظرت خوشگل میشه؟

خودم پوستم سفیده 

نظرت درمورد فیس فریم چیه موهای خودم خرماییه چه رنگی بزارم؟

دوست ندارم سنمو زیاد ببره بالا رنگ ابروهم برای این میخوام بکنم ک دیگه مداد و سایه نکشم راحت بشم

بنظرت خوشگل میشه؟خودم پوستم سفیده نظرت درمورد فیس فریم چیه موهای خودم خرماییه چه رنگی بزارم؟

بستگی به حالت چهره ات داره آره ممکنه بیاد بلخره یه تغییره دیگه ، رنگساژش رو میتونی رنگ های گرم انتخاب ‌کنی تا با رنگ موهات همخوانی داشته باشه مثلا میتونی رنگساژ شنی کنی ، کنفی ، شیرشکلاتی ، مرواریدی که مایل به صورتیه ،

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
دوست ندارم سنمو زیاد ببره بالا رنگ ابروهم برای این میخوام بکنم ک دیگه مداد و سایه نکشم راحت بشم

فیس فریم‌ رو که بعد دکلره اش هر رنگساژی بخوای میتونی انجام بدی ، رنگ ابرو هم به نظرم قهوه ای باشه خوبه زیاد روشن نشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
فیس فریم‌ رو که بعد دکلره اش هر رنگساژی بخوای میتونی انجام بدی ، رنگ ابرو هم به نظرم قهوه ای باشه خو ...

ممنونم ازت عزیزممم🥺💋💋