2777
2789
عنوان

عجیبه برام

245 بازدید | 33 پست

رفتار خواهرشوهرم عجیبه امشب مهمونی بودیم تو ظاهر خیلی زبون میریزه و مثلا آدم موجهیه و خودشو خوب نشون میده ولی ی بار نپرسید اسباب گوشیتون چیشد جا ب جا شدید یا نه از همه چی هم خبر داره خیلی حسوده ولی بازم قانع نمیشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

نه ربطی ب کمک نداره میدونس چندماهه درگیر اسباب کشی ام آدم نرمال نمیپرسه؟؟؟

شناخت ندارم،اما گاهی آدم نمیدونه چیکار کنه،بپرسه میگن فضوله،نپرسه میگن چه آدمیه اصلا براش مهم نیست جویای  احوال نمیشه

شناخت ندارم،اما گاهی آدم نمیدونه چیکار کنه،بپرسه میگن فضوله،نپرسه میگن چه آدمیه اصلا براش مهم نیست ج ...

نه اتفاقا این آدمیه ک میپرسه ولی من میفهمم کجا از کرمش نمیپرسه فک میکنه با ی پرسیدن چی میشه منم فردا روزی اون کاری داشت نمیپرسم 

شناخت ندارم،اما گاهی آدم نمیدونه چیکار کنه،بپرسه میگن فضوله،نپرسه میگن چه آدمیه اصلا براش مهم نیست ج ...

میدونی کی آدم میگه طرف فضوله وقتی زیادی وارد جزئیات بشی هردفعه بپرسی یا کسی ازت چیزی نپرسیده نظر بدی اینا میشه فضولی نه اینکه کلی ی بار بپرسه جا ب جاییت ب کجا رسید 

ربط پرسیدن نپرسیدن و به جادوگری نمی‌فهمم خب شاید یادش رفتهاصلا چه اهمیتی داره که بپرسه یا نه مگه مهم ...

ببین فک کن ی اسباب کشی داری ک فقط خواجه حافظ شیرازی نمیدونه مادرش همه چیزو بهش میگه چون خونه جدید میریم اصلا ی بارم نپرسیده ک رفتید نرفتید حتی حرفشم افتاده نپرسیده هیچی داداشش چندبار زنگ زده تا حالا ولی این ی بارم نپرسیده ک چیشد ب کجا رسید خونتون داریم میسازیم خونرو