2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین اگه واقعا میترسی وحالت بده زنگ بزن اورژانس بیاد حداقل بری بیمارستان یه فشار بگیرن اونجا باشی تاصبح نمیترسی بعد که صبح بشه شوهر بیخیالت بفهمه دوباره این کارو نمیکنه البته یه پیشنهاد هست اکه واقعا حالت بده گفتم چون بارداری ونگران خودت وبچه ات هم باید باشی

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
مادرشوهرم دشمن خونی منه دلشه سربه تنم نباشه کجابرم زنگ بزنم راهشم دوره بیست دیقه راهه تااین خونش

یا امام سجاد 😑😑خاک عالم ب سر شوهرت  زنگ بزن جیغ بکش بترسه عفریته بازی دربیار تاا این گوها نخوره

نه بچه حالش خوبه خودم خیلی میترسم

نترس الان منم بیدارم دوساعت دیگه اذونه بعدم هواروشن میشه.....میدونم سخته والان ترس داری ولی یه خودت ومشغول کن یه فیلم بیین تونت

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
یا امام سجاد 😑😑خاک عالم ب سر شوهرت زنگ بزن جیغ بکش بترسه عفریته بازی دربیار تاا این گوها نخوره

من بهش میگم زنگ بزن اورژانس اونا هم نگران میشن بعدش شوهرش هم یه درس حسابی میگیره 

میگم شاید ببینه

خب پیام بده سلامتی ات مهم تره اصلا زنگ هم زدی اشکال نداره ولی طبیعی صحبت نکنی یه جوری که بفهمه ترسیدی 

خب پیام بده سلامتی ات مهم تره اصلا زنگ هم زدی اشکال نداره ولی طبیعی صحبت نکنی یه جوری که بفهمه ترسید ...

زنگ میترسم خواب باشه همون پیام میدم بیدار باشه میبینه دیگه

زنگ میترسم خواب باشه همون پیام میدم بیدار باشه میبینه دیگه

خب پیام بده شاید بیدار باشه الان هنوزم می‌ترسی 

پیام دادم جواب نداده هنوز اره مگر بمونم تا روشنی هوا بعد خوابم ببره

نترس من بیدارم نی نی سایت هم بعضی کاربرا هستن