2777
2789
خونه خودم اینجا نیست اومدم خونه مادرشوهرم اینا اونام یه خونه دیگن دوره ازاین خونشون این خونشونم تلوز ...

به چیزای بدفکرنکن اصلا! همین آیت الکرسی روبخون صلوات بفرست باهمین گوشی سرگرم باش ولی ازشوهرت خیییلی بدم اومد باردارهم هستی آخه! 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
به چیزای بدفکرنکن اصلا! همین آیت الکرسی روبخون صلوات بفرست باهمین گوشی سرگرم باش ولی ازشوهرت خیییلی ...

اره حقم بامن بود اخه یهو زنگ زده خوابم میاد نمیرسم تو بخواب☹️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودش الان کجاست!!! 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

چراغارو روشن بذار تی وی هم روشن نخواب چاره چیه 

ولی همینو سر شب میگفت توام لاقل میرفتی خونه مامانت اینا 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

جایی که هستم تلوزیون نداره

از گوشیت ببین

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

چراغارو روشن بذار تی وی هم روشن نخواب چاره چیه ولی همینو سر شب میگفت توام لاقل میرفتی خونه مامانت ای ...

چراغا روشنن مامانم اینام ۱۴ساعت باهام فاصله دارن

برو پیش اونا تنها نمون حامله ای استرس واس بچت خوب نیس ب مادر شوهرت زنگ بزن بیاد ببرتت

مادرشوهرم دشمن خونی منه دلشه سربه تنم نباشه کجابرم زنگ بزنم راهشم دوره بیست دیقه راهه تااین خونش

وا

این موقع شب کجا مونده ک تونسته بخوابه؟

نکنه رفته خونه ننش 

تو بارداری چرا تنهات گذاشته

زنگ بزن مامانش اینا بگو تنهام شاید اونجا باشه