2777
2789

وای خدا چه بی مسئولیت 🤦‍♀️...ببین آیت الکرسی بخون وبرق روشن بذار نترس مابیداریم 😊

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

وای خدا چه بی مسئولیت 🤦‍♀️...ببین آیت الکرسی بخون وبرق روشن بذار نترس مابیداریم 😊

برقارو همه رو روشن کردم ایت الکرسیم خوندم اما فوبیا تنهایی دارم تواین شهرو هم غریبم هم دیر وقته به کسی زنگ بزنم

برقارو همه رو روشن کردم ایت الکرسیم خوندم اما فوبیا تنهایی دارم تواین شهرو هم غریبم هم دیر وقته به ک ...

واقعا چطور میتونه تنهات بذاره آخه! هراتفاقی واست بیفته اون مقصره.....والا ماهم بحث داشتیم ولی همیشه شب خونه بوده میدونه میترسم آخه! الانم برو تی وی روشن کن نترس هرچند سخته ولی به شوهرت گله کن بعدا بفهمه آخه 

مطمئن باش که مهرت نرودازدل من                                 مگرآن روز که درخاک شود منزل من
واقعا چطور میتونه تنهات بذاره آخه! هراتفاقی واست بیفته اون مقصره.....والا ماهم بحث داشتیم ولی همیشه ...

خونه خودم اینجا نیست اومدم خونه مادرشوهرم اینا اونام یه خونه دیگن دوره ازاین خونشون این خونشونم تلوزیون اینا نداره