2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوابیده صب پا میشه تاپیکاتون میبینه میخنده

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

خوابیده صب پا میشه تاپیکاتون میبینه میخنده

ینی دروغ گفنه؟

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
😂😂😂

والا

تابلو الکیه

تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵‍💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣

ینی دروغ گفنه؟

صدرصد

رفته در خونه هاشون و زنگ زده همه باهم غیب شدن!! اصن کی بچه پنج ماهه رو تنها میده دست کسی اونم شب؟

صدرصدرفته در خونه هاشون و زنگ زده همه باهم غیب شدن!! اصن کی بچه پنج ماهه رو تنها میده دست کسی اونم ش ...

اصلا چرا باید بگن بچه پنج ماهه بده ببریم ؟😐

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
اصلا چرا باید بگن بچه پنج ماهه بده ببریم ؟😐

حالا اینم شده این اومده تاپیک زده بعد یهو قفل کرده رفته

یه بار شوهرم بچه رو بدون اجازه برد خونه مادرش قرار بود تو حیاط بازی کنن اومدم دیدم نیستن هرچی زنگ زدم نه خودش نه خانوادش جواب ندادن شوهرم بچه رو برده بود خونه مادرش بعد چند دقیقه بالاخره برادرشوهرم جواب داد که اره اینجا هستن هیچی دیگه همشونو از جمله شوهرم شستم و پهن کردم کلا شوهرمو یه بلایی سرش آوردم دیگه از این غلطا نکنه

آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم

وای مردم از خنده 

تایپکشو قفل کرده بعد همه تو تایپک قبلیه کامنت گذاشتن 

بعد اون تایپکه بروز شده امده بالا 

تایپک قبلیش راجب اینکه ک تو کارت عروسی بنویسیم بچه نیارین 

یکی فک کرده تایپک جدیده امده چهار خط توضیح داده ک زشته اینکارو نکنید توهین ب مهمونه🤣🤣