تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
تا الان فک میکردم بدتر و بی منطق تر از هوادارای استقلال وجود نداره تا با تراکتور آشنا شدم😵💫🤣غمگینم مث (fcکیسه) با رفتن به دسته ۳ و بودن ته جدول هنوزم با سپاهان برا سَرورش کری میخونه🤣
رفته در خونه هاشون و زنگ زده همه باهم غیب شدن!! اصن کی بچه پنج ماهه رو تنها میده دست کسی اونم شب؟
حالا اینم شده این اومده تاپیک زده بعد یهو قفل کرده رفته
یه بار شوهرم بچه رو بدون اجازه برد خونه مادرش قرار بود تو حیاط بازی کنن اومدم دیدم نیستن هرچی زنگ زدم نه خودش نه خانوادش جواب ندادن شوهرم بچه رو برده بود خونه مادرش بعد چند دقیقه بالاخره برادرشوهرم جواب داد که اره اینجا هستن هیچی دیگه همشونو از جمله شوهرم شستم و پهن کردم کلا شوهرمو یه بلایی سرش آوردم دیگه از این غلطا نکنه
آن روز که در محشر مردم همه گرد آیند/ما با تو در آن غوغا دزدیده نظر بازیم