2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 101 پست
به چیزی علاقه نداری یاد بگیری؟

دوست داشتم برم کلاس شیرینی پزی شرایطش رو ندارم 

دانشگاه براش کنکور دادم و رتبه ام خوب شد ولی حتی اصلا حس رفتن ندارم منی که عاشق درس بودم 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ازتون ممنونم ولی واقعا خسته ام از چی بگم براتون

من خودمم مثل توام.عاشق خونوادمم ،واسه هر مسئله ی کوچیکشون غصه میخورم.داغون میشم.

خودمم از دنیا خستم

به خاطر فشار مالی و مشکلات خانوادگی معده م داغون شده.هر شب معده م ترش میکنه واسیدش تا حلقم میاد .انقدر عذابم میده😢میدونی من دلمو به چی خوش کردم؟؟؟

ظهور امام زمان عج🤩

انگار خیلی نزدیکه.منی که از دنیا خستم روحم خستست.اما میگم خدایا نمیرم تا امام زمانو ببینم خواهش میکنم🤣🤩

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
دوست داشتم برم کلاس شیرینی پزی شرایطش رو ندارم دانشگاه براش کنکور دادم و رتبه ام خوب شد ولی حتی اصلا ...

اگه شرایطیشو داشتی میرفتی خیلی خوب بود سرگرم میشدی

اشتباه کردی اگه میرفتی روحیت باز میشد🤕

من خودمم مثل توام.عاشق خونوادمم ،واسه هر مسئله ی کوچیکشون غصه میخورم.داغون میشم.خودمم از دنیا خستمبه ...

من بیماری مادرزادی دارم ، التهاب روده و بیماری کلیه دارم اما هیچ کس دلش برام نمیسوزه بگه بگذار یکم با این خوب باشم ، خودش آسیب دیده

تو اعتماد به نفس ازت گرفتن وگرنه تو که رتبه خوب آوردی مثل اونا اما خودت نخواستی ادامه بدی

من سر کوچیک ترین چیز با خواهرام مقایسه شدم اعتماد به نفسم پودر شده اصلا خودمو باور ندارم.

ببخش سرت رو درد آوردم 

من بیماری مادرزادی دارم ، التهاب روده و بیماری کلیه دارم اما هیچ کس دلش برام نمیسوزه بگه بگذار یکم ب ...

الهی به حق پنج تن خدا دردارو از بدنت برداره و تاج سلامتی رو سرت بذاره🤲🤲

من جای خواهرت

من دوسِت دارم و درکت میکنم چون خودمم خیلی مریض میشم.

هروقت دلت گرفت بیا باهام حرف بزن سبک شی

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
ممنونم من رو دعا کنید از خدا بخواهید به منم نگاهی بکنه

خود کشیم کنی راحت نمیشی ..تو الان دقیقن تو شرایطی هستی ک فک میکنی تنها راهت اینه ک خودتو بکشی باور غلطتتم چیه؟اینک من راحت میشم دیگ این سختیا رو تحمل نمیکنم و زجر نمیکشم یا اصلا بعضی اوقات ممکنه با خودت بگی خب زنده بودنم و زندگی کردنم ب چ دردم میخوره وقتی ک همش تلخه و کوفته واسم در صورتی ک همه چی دست خودته همین ک زنده ایی خودش ی نشونس ک میتونی از پس مشکلات بر بیای اون جلو جلو ها ی خبرایی هس ی موفقیتی داری اگ ب خودت بیای خدا خودشم بت کمک میکنه .میدونم سخته واقن سخته چون خودمم تو این شرایط بودم اما ب دلایل دیگ و خودم بودم ک خودمو رو پا اوردم ن کس دیگ ایی..واقن اگ تلاشتشو کنی ب حرفم میرسی ..با خودکشی هیچی حل نمیشه دارم جدی میگم عزیزم اصلا فکرشم نکن 

من سر کوچیک ترین چیز با خواهرام مقایسه شدم اعتماد به نفسم پودر شده اصلا خودمو باور ندارم.ببخش سرت رو ...

خواهش میکنم نه بابا این چه حرفیه

هی منم اینقده مقایسه شدم اینقده اعتماد به نفسمو گرفتن شاید الانم تو زندگیم تاثیر داره اما دیگه خودمو کم نمیگیرم سعی میکنم قوی باشم