2777
2789
عنوان

خودکشی

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 101 پست
بخدا که حساس شدی بخدا که دوستت دارن ایشالا سلامتیتو به دست میاری دورت بگردم

قربونت برم 

امشب به مامانم گفتم میخوام خودم رو بکشم گفت هرکار دوست داری بکن برام اهمیت نداره من تاپیکهای قبلی گفتم چه قدر از خواهرم و پدرم سر کوچیک ترین چیزها کتک خوردم و فحش شنیدم ، تمام غصه هام مثل مریضی برگشتن بهم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزمزمه تو مثل خواهرمیچه جوری به کسانی که بهم اهمیت نمیدن بی محلی کنمچه جوری انگیزه داشته باشم چه جور ...

فقط سعی شبیه اعضای خانوادت نباشی 

کسی که بهت اهمیت نمیده توام سعی کن شبیه خودشون رفتار کنی بخودت تلقین کن که خوب میشی از این تاریکی خارج میشی بلاخره 

انگیزه پست استوری انگیزشی ببین یه چیز کوچیکی یاد بگیر از کم شروع کن بنظرت خودت یع زن قوی و مستقل جذاب نیست؟

آدما همه احساس دارن نمیتونن به هیچ چیزی واکنش نشون ندن سعی کن مثل قیل دیگه غصه نخوری 

فیلم ببین رمان بخون سرگرم بشی اگه اهل کتابم باشه حوصله داشته باشی بخونی خوبه برو بیرون بگرد واسه نیم ساعتم شده

یعنی چی مگه میشه بیا بغلممممممممم

قبل تر هم گفتم جلو پدرم رگمو زدم ، خونریزی شدید داشتم پدرم رفت تو اتاقش خوابید ، میفهمم بعد این همه سال کسی واقعا دوستم نداره 

میدونم خیلی اذیتتون کردم و ناله کردم 

حتی برای بهتر شدن حالم رفتم دوباره دانشگاه ثبت نام کردم درس بخونم اصلا توان و کشش هیچ کاری رو ندارم حالم از همه چیز بهم میخوره تمام روزنه های امیدم بسته شده

فقط سعی شبیه اعضای خانوادت نباشی کسی که بهت اهمیت نمیده توام سعی کن شبیه خودشون رفتار کنی بخودت تلقی ...

چشم عزیزم 

همه کارها رو کردم تاثیر موقت داره ۲ ۳ ساعته داره از درون احساس پوچی و نابودی میکنم 

من همه این کارها رو روی پدرم و خواهرام که منشا آسیب زدن به من بودن کردم مامانم میگفت تو خیلی بدی بابات داره نونت رو میده بهش بی محلی میکنی اذیتش میکنی یا پشت خواهرهام رو میگرفتن در حالیکه من عین مستخدم ۲۴ ساعته اونها هستم

قبل تر هم گفتم جلو پدرم رگمو زدم ، خونریزی شدید داشتم پدرم رفت تو اتاقش خوابید ، میفهمم بعد این همه ...

عزیزم اخه یعنی چی که رگتو زدی این چه کاریه 

واقعا از خدا میخوام حال دلت رو خوب کنه 

تو مول خانوادت نباش 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵

چشم عزیزم همه کارها رو کردم تاثیر موقت داره ۲ ۳ ساعته داره از درون احساس پوچی و نابودی میکنم من همه ...

خیلی دلم میخواست برم سرکار بخاطر مامانم نمیشه برم

گفتم عروسی کنم چون کورتون زدم چاق وحشتناک شدم هیچ کس ازم خوشش نمیاد 

حتی همه خانواده بهم میگن کی تو رو میگیره 

عزیزم اخه یعنی چی که رگتو زدی این چه کاریه واقعا از خدا میخوام حال دلت رو خوب کنه تو مول خانوادت نبا ...

از بس پدرم اذیت کرد و منو باور نداشت و تحقیرم کرد ، مقایسه و کوچیکم کرد گفتم شاید بمیرم راحت بشم از دستش 

چشم عزیزم همه کارها رو کردم تاثیر موقت داره ۲ ۳ ساعته داره از درون احساس پوچی و نابودی میکنم من همه ...

چشمت سلامت عزیزدلم

ولی همیشه سکوت در مقابل آدمای بد جوابه 

ولی تو بزار ذاتت فرق داشته باشه وارد اجتماع بشو با چندنفر دوست شو اونوقت میفهمی زندگی چقدر قشنگه🥰

یه حرفه یاد بگیری سرگرم میشی یا دانشگاه بری اونم خوبه 

چون ضعیف بودن بخودت تلقین کردی اینجوری شدی وگرنه این حرف زدنا مال آدمی نیست که بره درمان بشه 🥺

چشمت سلامت عزیزدلمولی همیشه سکوت در مقابل آدمای بد جوابه ولی تو بزار ذاتت فرق داشته باشه وارد اجتماع ...

دآنگاه دوباره نوشتم اما اصلا تمرکز و حس درس خوندن ندارم

چشمت سلامت عزیزدلمولی همیشه سکوت در مقابل آدمای بد جوابه ولی تو بزار ذاتت فرق داشته باشه وارد اجتماع ...

ممنون عزیزم باهام صحبت کردی خدا بهترینها رو در مسیرت قرار بده

از بس پدرم اذیت کرد و منو باور نداشت و تحقیرم کرد ، مقایسه و کوچیکم کرد گفتم شاید بمیرم راحت بشم از ...

این حرفو نزن 

تو‌کوچه ما هم عروسی میشه بالاخره 

🩵بالاخره تو کوچه ی ما هم عروسی میشه🩵