2777
2789
عنوان

دنبال دکتر زنان خوب هستم در تهران

293 بازدید | 23 پست

دوبار سقط داشتم یبار عمدی بود با قرص یبار هم قلب بچه تو ۹ هفته وایساد 

نمیدونم الان پیش کدوم دکتر برم که خوب باشه الکی شلوغ نباشه هم طب سنتی در نظر بگیره هم علمی ازمایش های دقیق برامون بنویسه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پرفسور فریبا الماسی،  سرچ کن گوگل  رو دست نداره 

واقعا دکتر حاذقیه،  چندبار شبکه سلامت هم دیدمش برنامه داشته

وصیت من به شما:  همیشه قبل از سوال پرسیدن از کسی اول به خودتون بگین به من چه😑 تا بعدش بهتون نگن بتوچه! 🤨  اگر بعضی ها این وقت و انرژی که برای دخالت تو زندگی دیگران صرف میکنن و برای  علایق و تفریح و زندگی خودشون بزارن بخدا همه خوشبختن.        خواهش میکنم برای اینکه کسب و کارم اینبار رونق بگیره و دیگه ضـرر مالــی نکنم یه صلوات بفرست😥

ببین فقط و فقط برو پیش خانوم زهرا عباسی 

میتونی اسم شو تو گوگل سرچ کنی 

واقعا ایشون فووووق العاده ن

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین فقط و فقط برو پیش خانوم زهرا عباسی میتونی اسم شو تو گوگل سرچ کنی واقعا ایشون فووووق العاده ن

یه دکتری میخوام که با توجه به شرایطم علتیابی کنه دارو بده سقطم واقعا معلوم‌نشد چیشد ازمایش پاتوبیولوژی هم موردی نشون نداد

زهرا عباسی تهرانه؟

آره عزیزم مطبش تهرانه 

هم با طب سنتی آشنایی کامل داره هم علم پزشکی 

خیلی ماهر و دقیقه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
پیدا نکردم کدوم سمت ؟ادرس یا شماره داری ازشون🙏🏻

توی گوگل بزنی فک کنم بیاره 

بزار من میگردم شماره شونو پیدا کردم بهت میدم 

تو کانال شونم هستم یه بار دیدم یجا ذخیره کردم 

بزار برات میفرستم تا صبح 

توی گوگل بزنی فک کنم بیاره بزار من میگردم شماره شونو پیدا کردم بهت میدم تو کانال شونم هستم یه بار دی ...

باشه عزیزم ممنونم اسم رزاقی یا عارفی خیلی هست دکتر خوب اما انقدری اونا شلوغن که نمیشه وقت گرفت یام میگن سرشون شلوغه اشتباه میکنن،یا خودشون ویزیت نمیکنن و این حرفا دنبال یه دکترم که حالت معمولی خوب باشه و دقیق مشکل خاصی ندارم ازمایشام اوکی بود قبل بارداری هم سونو اینا همه چی داده بودم اما نمیدونم چیشد بهو اکثرا میگن نرماله سفط اول حساس نباش اما نن نمیخوام تکرار شه😔

باشه عزیزم ممنونم اسم رزاقی یا عارفی خیلی هست دکتر خوب اما انقدری اونا شلوغن که نمیشه وقت گرفت یام م ...

ببین تو گوگل بزنی زهرا عباسی همون اولی رو بزنی کلینیک ریحانه سنتر یا بزنی زهرا عباسی ایتا برات میاره 

من پیدا نمیکنم شماره شو از پشتیبانی ش برات پرسیدم 

هرموقع جواب داد بهت میگم. 😘