2789
عنوان

ماشین زمان🧐

141 بازدید | 5 پست

میگن میشه به آینده،گذشته، سفر کرد.مثلا من بخوام با ماشین زمان به آینده سفر کنم و برم آینده اونجا مثلا با ماشین پرواز می‌کنن و ..الان اون افرادی که تو آینده زندگی میکنن واقعی ان؟من اگه به زمان گذشته یعنی این حال برگردم،اون افراد چی میشن؟به زندگیشون ادامه میدن؟

ما هزاران تا دنیای موازی داریم و به دنیای خودمون میگیم دنیای واقعی ولی اون افرادی که تو آینده زندگی میکردن هم این حرفو میزنن؟به دنیای ما میگن دنیای موازی،به دنیای خودشون میگن واقعی؟

اگه بخوام به گذشتم سفر کنم و خیلی چیزارو عوض کنم آیندم یعنی این زمان چی میشه؟

یعنی ما تو این زمان حال بمیریم دوباره در آینده متولد میشیم؟

آخه میگن از هر انسانی نه تا کپی در جهان هست منظور از جهان کدوم جهانه؟آینده گذشته یا همین حال؟

اینارو کی گفته؟

هرچی تو قرآن نیومده باشه خیالبافیه ذهن انسانه

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انیشتین گفته

انیشتین کیه مگه خالقه مگه؟اونم انسانه بعدم شاید منظورش کلا یه چیز دیگس 

تنها روحه که میتونه تو زمان جابجا بشه اونم چون بعد ماوراطبیعی داره و به بعد خاصی تعلق نداره اسیر زمان و مکان نیست.اما جسم اسیر زمان و مکانه 

حتی تو خواب ممکنه ما به آینده بریم چیزی رو ببینیم من چندبار برام پیش اومده چندین بار قبل اینکه تلفن خونه یا آیفون زنگ بخورن چنددقیقه قبلش تو خواب دیدم و یهو چشمم باز کردم چند لحظه بعدش زنگ خوردن تو واقعیت

تو خورشیدی بودی که وقتی بودی ندیدیمت اما حال که دیگر نیستی تازه فهمیدیم که حضورت گرمایی در قلب و زندگیمان بود رهبرم💔🥀 تو امضای هرکس دیدم نوشته بحث نمیکنم و فلان و بهمان بعدش ثابت شد خودش از همه بیشتر توهین و بحث میکنه .باهم مهربان باشیم.و بدترین کار تفرقه اندازی بین مردمه. همیشه در غربتم، این حرف خیلیا درک نمیکنند

انیشتین کیه مگه خالقه مگه؟اونم انسانه بعدم شاید منظورش کلا یه چیز دیگس تنها روحه که میتونه تو زمان ج ...

خب منم منظورم همینه روح پرواز میکنه میره تو جسمت که تو آینده یا گذشته هست

ولی بقول شما شاید من منظورشو هنوز واضح نفهمیدم😮‍💨

خب منم منظورم همینه روح پرواز میکنه میره تو جسمت که تو آینده یا گذشته هستولی بقول شما شاید من منظورش ...

شاید بشه اینجوری 

خدا داند