2777
2789

چرا عزیزم تاپیکات بیشتر در این مورده؟ 

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخام مدل چشام بفهمم نمی تونم عکس بزارم به همین خاطر میخام بدونم با عکس‌چه مدلی شبیه چشمای منه

میتونی نظر سنجی بذاری زودتر به نتیجه میرسی🌺

چه ها با جان خود دور از رخ جانان خود کردم *مگر دشمن کند اینها که من با جان خود کردم*طبیبم گفت درمانی ندارد درد مهجوری*غلط میگفت خود را کشتم و درمان خود کردم
آره من خیلی دوسش دارم چشای منم اینه

شما کشیده فک‌کنم ‌خیلی زیباست چشماتون ماشالله. میگم مثلا تو اینستا با مجازی یا تو افراد معمولی کسی دیدین که بنظرتون چشماش با حالت چشماش فوق العاده و خاص و قشنگ باشه جوری که مثلا شما یا دوربریاتون محوش بشید؟

شما کشیده فک‌کنم ‌خیلی زیباست چشماتون ماشالله. میگم مثلا تو اینستا با مجازی یا تو افراد معمولی کسی د ...

خیلی از بازیگرای ترک زیبان مثل زلیخا در چوکوروا

فرم چشم میگم‌نه ظاهر و چهره

چشماشو گفتم

اهااا چشماش کشیده حساب میشه اونم؟خب بنظرت چشمای ترلان خاص تر و قشنگ تر یا زلیخا؟

هر دو زیبایی خاصی دارن به نظرم