2777
2789
عنوان

خیر سرم وکیل گرفتم

445 بازدید | 32 پست

دارم جدا میشم و برای کارای دادگاهی و مهریه وکیل گرفتم دیگه چیزی نمونده به اخراش و اگه خدا بخواد بخشی از مهریمو میگیرم و قراره وکیل ده درصد چیزی که برام بگیره برداره برا خودش..ده تومنم اولش دادم ..از اول کار خاصی نکرده بیشتر کارا رو میندازه دوش خودم همه مدارک رو هم خودم پیدا کردم بهش دادم .  ..این استعلامای آخرم کلا خودمو فرستاده اینور اونور بگیرم بیارم ببره دادگاه ..راهشونم دوره  

حالا من بچه کوچیک دارم دانشجو ام هزار جور گرفتاری هی میپیچونم میگم فردا کار دارم و سختمه کلا  میگه پس فردا برو پس اون فردا برو همکاری کن بهم کمک کن تموم‌ بشه بره   

احساس میکنم داره داره ازم سواستفاده میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشخصه.باید از اول باهاش اتمام حجت میکردی

الانم دیر نیست دربیا بهش

روزانه حداقل یک حرکت قاطع به سوی هدفت بردار.لطفا درخواست دوستی ندین به دلایلی نمی پذیرم.تو تاپیک هام سوالتونو بگید جواب میدم

نه ولی حقوقی بلدم خیالتون راحت

شوهر من یه ماه قبل از اجرای مهریه من یه زمین ارزنده فروخته 

پرونده مالیاتی هم داره و دفتر روزنامه پلمپ کرده چن ماه پیش 

بنظرتون محکوم به پرداخت کل مهریه یکجا میشه؟

از کجا فهمیدی خارج از چهار چوب عمل کرده؟

من نفهمیدم.گفتم برو کانون.مشخص شه.چون من ندیدم نسنیدم ده درصد بدی از مهرت.ی تعرفه داره .بعدشم وکیل وکالت داره کار کنه ن ک همه کاری تو کنی.نکنه شما وکیلی برخورده بهت؟؟؟

من نفهمیدم.گفتم برو کانون.مشخص شه.چون من ندیدم نسنیدم ده درصد بدی از مهرت.ی تعرفه داره .بعدشم وکیل و ...

وااااا مگه من بم برخورده؟ فقط برام سوال بود چه چیزی خارج از چهار چوب بوده

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
وااااا مگه من بم برخورده؟ فقط برام سوال بود چه چیزی خارج از چهار چوب بوده

ی چیزی نه همه چیش.وکالت تعرفه داره اومدیم طرف مهرش 1000تا بود صدتا بده وکیل ک چی کنه والله.قرارنیست از ما مردا بدبخت بکنن بدن ی وکیل خودشون بخورن بهتره