نمیدونم خبرو شنیدید یا نه که لیام فوت شد و خودکشی کرد اینا من حدود 8 سال اینا فنش بودم و واقعا حالم خیلی بد شده بود و اصلا حالم خوب نبود در حد گریه و زاری وحشتناک بعد من هرچی میشد و هر اپدیتی که میومد رو میرفتم براش تعریف میکردم و اینا اونم فقط داشت مسخره میکرد که چند وقت دیگه خودتت خندت میگیره به کارات و اصلا مگه اون کی بود و از این حرفا منم واقعا خیلی بهم برخورد حداقل ازش انتظار داشتم اون تایم یکم دلداریم بده یا ارومم کنه و بهم گوش بده ولی بدتر داشت اذیت میکرد منم گفتم تا وقتی که اوضاع من اینطوریه دیگه باهات حرف نمیزنم که یه وقت اذیت نشی از صبح جواب پیام هاشو ندادم دیگه بعد الان یکی از دوستاش اومده پیام داده که علی خیلی نگرانته یه وقت بلایی سر خودت نیاورده باشی به خاطر اون یارو اصلا نمیدونم چی بگم بهشون
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
اون علاقه ی افراطی که شما داشتی ازنظر بقیه خنده داره یا وپنهانش کن ویا اگر علنی میکنی انتظار انتقادهم داشته باش.برای بازیگر خواننده سلیبریتی و هرفرد هنرمند از کشورهای دیگه ای که زبان مشترک هم ندارید،ناراحتی وغم تا حدی طبیعیه ولی ازحدش که بگذره بهت توهین میکنن پس طبیعی وبه اندازه ناراحت باش
حدس زدم سنت کم باشهواقعا بزرگتر شی به خودت میخندی..الان با توجه به سنت بله حق داری ناراحت باشیولی بق ...
نمیدونم ولی 8 سال کم نیست رسما با اهنگ های اون بزرگ شدم رسما لیام و واندی بخشی از زندگیم بودم واقعا عادیه که بخوام ناراحت بشم و اون حداقل کسی بود که فکر میکردم درکم میکنه