2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده

240 بازدید | 16 پست

الان جواب ازمایش ژنتیکم رو گرفتم هفته ۱۶ گفت سندرم دان  های ریسکه دارم میمیرم انقد گریه کردم هلاک شدم گفتن باید تست امینوسنتز بدم من خیلی میترسم اصلا نمیدونم چیکار کنم😢

برا نجات خودمو بچه هام یه صلوات مهمونم کنید ممنون😘

نترس ایشالا طوری نیست من هم این دوران رو گذراندم خیلی سخته ناراحتی نکن نی نی اذیت میشه.آمینو رو من هم انجام دادم چه انتظار طولانی

خدایا همه منتظرا ب زودی زود مامان بشن  

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نترس ایشالا طوری نیست من هم این دوران رو گذراندم خیلی سخته ناراحتی نکن نی نی اذیت میشه.آمینو رو من ه ...

درد داره؟؟ نتبجه شما چی شد سقط کردین؟؟

نه شکر خدا سالم بود.درد نداره استرسش بیشتر اذیت میکنه فقط بعدش نباید زیاد تکون بخوری 

بدنیا اومده الان ؟؟،این ازمایشه مطمعنه ؟؟

انشالله خير عزيزم

خودتو اذيت نكن چيزي نيست

يه مبلغي رو نذر كن بدي نيازمند

انشالله خير😢

خوزستان همیشه مظلوم 😣 بمیرم برای مردمم که نه نان دارن نه هوای سالم نه آب نه واکسن . 😞😞😞
آره عزیزم الان 1۶ماهشه.. بله مطمئنه و از ته دلم دعا میکنم بچتون سالم باشه

خدا واست نگهش داره من بچه سوممه و ناخواسته بود ولی خیلی بهش وابسته م

عزیزم همسایه مامانم هم ریسکش بالا بود ، مثل شما اینطور بی تاب و بی قرار بود ولی شکر خدا جواب آزمایش آمینوسنتز منفی بود😍 پس شما هم امیدوار باش به خدای مهربون و این روزها رو یک امتحان الهی سخت و گذرا حساب کن ..

انشاءالله بچه تون  به سلامتی بغلتون میاد🙏

من یک آریایی مسلمان هستم  به وطن و دینم افتخار می کنم ، به بزرگان تاریخ ِ  کشورم و تاریخِ اسلام می بالم ، خود نمایانِ هتاک به دین و ملیتم ، فقط کمبودهای درونی و شعور پایین خود را به نمایش می گذارند ،   برای داشتن زندگی بهتر: بجای دخالت ، قضاوت ، اهانت ، شکایت ، شماتت و عداوت ...،  نقد و اصلاح را از خودمان و خانواده هایمان شروع کنیم و فرزندانمان را درست تربیت کنیم.  خودمان را مریض نمی دانیم وگرنه علاج آسان است . ( آیت الله بهجت ره )          اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب کبری سلام الله علیها